DVI kérdése:
Kicseréltem az elemet a gépben és nem állitottam át a BIOS-t, át akartam irni a windowst, ujra inditottam a gépet a windows iráshoz és kiirta, hogy NTDLR fájl hiányzik és mit tegyek?
Figyelt kérdés
nem tudok a BIOS-ba se lépni,meg megsem keresi a windowst !!!!2014. júl. 1. 17:13
1/2 anonim válasza:
A bios a windows előtt van és az alaplap egyik kis chipje tartalmazza
Kérdés léptél már be a bios ba ? mert ha igen akkor a boot sorrendet kéne beállítani esetleg nincs olyan winyo + még bent ami valamikor tartalmazott egy windowst ? vagy külön partició?
2/2 csacsi2 válasza:
I.)
Vagy elindítod a telepítőlemezt és a javítókonzollal helyreállítod (expand parancs)
II.)
"2. módszer: Az Expand.exe parancs használata a parancssorból"
forrás:"expand <cd meghajtó>\i386\ntldr._"
cél: C:
(amennyiben az oprendszer a c meghajtóra van telepítve)
III.) Telepítőlemezen válaszd a javítótelepítést (j)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!