Milyen beállítások használjak AMD a10 5800k-hoz?
Konfigom:
amd a10 5800k
asrock FM2 FM2A88X Extreme4+
kingstone hyperx 1600mhz
Corsair cx 430w
120gm samu ssd
1tb tároló
Biosban lennék kiváncsi a beállításokra.
Jelenleg: fix 3800mhz megy a proci és az advance részben csaka thermal trotle van bekapcsolva többi disabled.
apu gfx engine 800mhz.
Ez így kb jól van beállítva?
Illetve veszek nemsokára kingstone beast 2400mhz 2x4gb ramot akkor emeljem a az apu órajelét vagy maradjon 800mhz-en? Illetve a ramok full mhz en menjenek majd vagy csak amit a proci alapból támogat?
No a kit lemaradt, plusz írni sem tudok. Hosszú volt a tegnapi éjszaka :)
Megnéztem az általad említett kingston RAM-okat. Egyik sem jobb, mint amit ajánlottam. Nem akarok lenézőnek tűnni (annak fogok), de talán mégsem vagy teljesen tisztában a RAM-okkal. Mind mondtam, a te APU-dhoz Magyarországon nem találsz jobb RAM-ot, egyszerűen azért, mert nem támogat jobbat. Lehet kísérletezgetni a késleltetésekkel, esetleg egy 2133 mhz-es cl9-est lehúzhatsz 1866 Mhz cl8-ra, de semmi sem garantálja hogy sikerül is.
Keresgéltem egy keveset, a mai magyar mainstream kínálatban tényleg van egy KIT, mi gyorsabb lenne annál, amit először linkeltem. Ez az:
Szépen le tudnád húzni 1866 c7-esre, azonban mint látod 2-szer annyiba kerül mint amit linkeltem és saccra kb 2-3%-kal lenne jobb a teljesítménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!