Ashampoo 6-om van, melyik opciót válasszam dvd íráshoz?
Ashampoo 6-om van, szeretnék kiírni egy filmet, de nem tudom melyik opciót válasszam, hogy számítógépen is és dvd lejátszón is lejátssza a dvd-t.
SVCD-t vagy filmfájlok másolása CD/DVD/Blue-ray diszkre?
Az SVCDnek több esélye van szerintem.
A filmfájl másoláshoz meg tudni kell:
1. Milyen formátumú a filmfájlod
2. Azt a formátumot támogatja-e az asztali DVD lejátszód
.avi formátumú a film, azt viszi az asztali is.
Köszi a segítséget, SVCD-t választom akkor :)
Az SVCD az egy videó CD formátum (a jobb minőségű, azért S), de ezt sok, főleg régebbi asztali lejátszó nem szereti.
Szabvány DVD formátumot érdemes belőle készíteni, javaslom, olvasd el ezt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
A mini dvd-t is el tudná fogadni az asztali dvd lejátszó?
(Freemake video converter)
Mert így több film férne rá a lemezre. De ha nem biztos, akkor jó lesz a szabvány dvd is, csak kérdezem.
A 8 centisre gondolsz? Valószínű, hogy elfogadja, legalábbis amivel eddig találkoztam, az elfogadta.
Ha a tálca közepében van egy külön bemélyedés (kb. 8 cm átmérővel), akkor igen
Viszont úgy tudom, az csak 1,4 GB...
Arra gondoltam a mini dvd alatt, hogy lehet azzal nem olyan kiváló minőségben rakná rá, mint a szabvány dvd-vel. (Normál méretű dvd-re gondoltam azt használni)
De akkor ezek szerint csak olyan pici lemezre lehetséges az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!