Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ez hogy lenne megoldható?

Ez hogy lenne megoldható?

Figyelt kérdés
1. Hogyan tudnék egyedi minecraft launchert csinálni, saját mysql-lal és kinézettel? a web host már megvan az oldalhoz, ami ingyenes és ad mysql adatbázist is. csak a kódolással vagyok bajban, valamint a táblákkal. kódolás alatt értem: Regisztrálásnál- és Bejelentkezésnél a mezőket, valamint minecraft-nál hogy honnan töltse le a .minecraft mappát, (és hova), és hogy milyen szerver(ek) legyenek benne alapból a Többjátékos mappában. Táblák alatt értem: MySQL-ban a szerverhez kapcsolódó mezőket, azaz: Felh.név, Jelszó, ID stb..
2014. szept. 27. 14:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
egy ismerősöm ajánlotta azt a phpBB-t vagy mit de őszintén szólva nem tudom.. tehát h annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz, inkább in-game vagyok jó. :D
2014. szept. 27. 20:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Na.. feltelepítettem azt a phpBB-t, és írja, hogy állítsam át a jog. szintet 644-re de nem találom hol / hogyan kéne..
2014. szept. 27. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!