Fazék1988 kérdése:
Htmlben amikor beírom a password mezőbe a jelszavam azt elmentse nekem a gépre mondjuk egy txtbe vagy bármi másba megoldható valahogyan? A lényeg a html a sajátgépemről futna, és oda is szeretném menteni. Megoldaná valaki ezt a problémámat?
Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 14:35
1/8 soccerway válasza:
a saját jelszavad akarod lementeni vagy másét? :) nem lehet.
2/8 A kérdező kommentje:
<html xmlns="xy" dir="ltr"> <head> <title>. </title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> <link rel='stylesheet' href="xy. Css" type='text/css' /> <script type="text/javascript/php"> function focusit () { document. GetElementById ('username'). Focus () ; } window. Onload = focusit; </script> </head> <body class="login"> <div id="formdiv"> <div id="leftcol"> <div id="uni_login">. </div> <form name="Login" method="POST" autocomplete="off"> <p>Username</p> <input name="username" id="username" type="text" class="login_text" value=""></input> <p>Password</p> <input name="password" placeholder="Password / xy" id="uni_login" type="password" class="login_text" style="height: 12px"></input> <input type="Submit" class="button" value="LOGIN" onmouseover="this. Style. Background = '#FF0000'" onmouseout="this. Style. Background = '#999999'"></input> </form>
2014. márc. 20. 14:36
3/8 Tengor válasza:
Tegyél mögé egy minimális PHP kódot, ami egy fájlhoz hozzáfűzi a sort.
4/8 A kérdező kommentje:
Tudnál ebben segíteni? küldtem privát üzenetet.
2014. márc. 20. 14:49
5/8 Tengor válasza:
Ne privátolj! Nem biztos, hogy csak én tudok segíteni!
A PHP-t nem elég megnyitni, kell mögé egy futtató környezet, ami a PHP-t értelmezi és előállítja a tartalmat.
Windows alatt pl a XAMPP lehet egy ilyen környezet.
Nézz utána, hogy hogy lehet PHP-t futtatni.
Ha estig nem ír senki és lesz kedvem, akkor megírom azt a pár sort PHP-ban, ami megcsinálja, amit írtál.
6/8 anonim válasza:
A gépre nem fog semmit elmenteni, max ha sütibe rakod a jelszót. A szerverre esetleg, de felejtsd el a fájlt, adatbázisba, kódoltan légyszíves.
7/8 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a Xampp programot, html forráskódban hova és mit kell ehhez beírni és a Phpt ha megírnád hálás lennék.Köszi
2014. márc. 20. 19:16
8/8 Tengor válasza:
[link] Itt egy elég jó tutoriál. A kezdő magyarázattól az első helló world-ig visz. Magyarul is találsz biztos leírást.
#6, ne bántsd! Kezdje fájllal és majd rájön, hogy vannak hatékonyabb módszerek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!