Ez hogy lenne megoldható?
Figyelt kérdés
1. Hogyan tudnék egyedi minecraft launchert csinálni, saját mysql-lal és kinézettel? a web host már megvan az oldalhoz, ami ingyenes és ad mysql adatbázist is. csak a kódolással vagyok bajban, valamint a táblákkal. kódolás alatt értem: Regisztrálásnál- és Bejelentkezésnél a mezőket, valamint minecraft-nál hogy honnan töltse le a .minecraft mappát, (és hova), és hogy milyen szerver(ek) legyenek benne alapból a Többjátékos mappában. Táblák alatt értem: MySQL-ban a szerverhez kapcsolódó mezőket, azaz: Felh.név, Jelszó, ID stb..2014. szept. 27. 14:54
1/12 Tengor válasza:
Az ingyenes szolgáltató engedélyezi, hogy kívülről elért a mysql adatbázist? Meglepő lenne. Ha nem tudod elérni, csak localhostról, akkor csak a szerveren futó PHP fog tudni hozzácsatlakozni.
2/12 A kérdező kommentje:
kívülről is hozzá tudok férni
2014. szept. 27. 15:40
3/12 Tengor válasza:
Igen? Melyik ez a szolgáltató?
4/12 A kérdező kommentje:
Hostinger.eu (meximas.com címről is el lehet érni mert az az egyik ingyenes címük.)
2014. szept. 27. 16:20
5/12 Tengor válasza:
Az ingyenes nem engedélyezi a távoli MySQL kapcsolatot: [link]
Ha ezen túlléptünk, akkor jön a következő: van-e szerződésed Majonggal (v. már az MS-sel)? Ha nincs, akkor amire készült az illegális. Innentől kezdve pedig nem segíthetünk...
6/12 A kérdező kommentje:
az jó. akkor csak oldalra a reg-et meg a bejelentkezést.. :D
2014. szept. 27. 16:35
7/12 Tengor válasza:
Az megoldható. Le kell programozni és annyi. Persze mire jó az ilyesmi?
8/12 A kérdező kommentje:
Jelenleg csak egy fórumot akartam volna létrehozni az oldallal kapcsolatban.. aztán beugrott a minecraft, de így akkor csak a weboldal maradt.
2014. szept. 27. 19:22
9/12 Tengor válasza:
Fórumot nem kell kézzel megcsinálni. Felteszel egy fórum motort, testre szabod a kinézetét és kész.
10/12 A kérdező kommentje:
kössz.... rákerestem neten de nem találtam egyet sem.....
2014. szept. 27. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!