Woman Bat kérdése:
Blogírási tippek?
Figyelt kérdés
Egy könyajánlós blogot szeretnék készíteni, és mivel ez lesz az első blogom nem tudom,hogy milyen gyakran írjak vagy hogyan írjak stb. A válaszokat előre is köszönöm. :)2014. aug. 30. 15:14
1/5 anonim válasza:
A blog rólad szól, a te gondolataid, ha már az elején mások tanácsaira akarsz hagyatkozni inkább el se kezdd, másokat másolni nincs értelme, pláne olyan dolgokról írni ami nem áll közel hozzád.
Nyilván akkor jó ha minél gyakrabban írsz, de fontosabb, hogy a kezdeti lelkesedés ne lohadjon, a blogok felét pár poszt után nem frissítik soha többet.
2/5 anonim válasza:
- Írj helyesen.
- Javítsd a hibákat, elgépeléseket publikálás előtt.
- Akkor írj, amikor ötleted van, ne erőltesd, ha nem megy.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Még gyűjtögetem az ötleteket.
2014. aug. 30. 19:05
4/5 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne agyalj túl sokat egy-egy bejegyzésen, csak írd azt, ami a legőszintébb véleményed, lazán, természetesen. Csak akkor írj, ha van hozzá kedved. :) Amúgy engem nagyon érdekelne, PONT egy ilyen blogot kerestem, de olyannak örülnék a legjobban, ami most indult. Úgyhogy légyszi küldd el a linket, ha lesz időd!:)
5/5 anonim válasza:
Velemenyemmel csatlakozom elottem szolokkal, meg egy annyit hozzatennek, hogy pl ha van 8 uj otleted, mind a 8at ne egy nap publikald...ird meg legyenek lementve, de egy nap egy, vagy max 2 eleg, mert ha teszem fel egyik nap lenne 8 cikked, s utanna egy hetig nem lenne idod irni, akkor is fogsz tudni minden nap publikalni, ha beosztod... Szoval irj gyakran, de egyszerre ne sokat. Azt, hogy hogyan irj, mar leirtak...Csak amikor kedved van, es hidd el mindenki ertekeli nagyon azt, hogy legyen helyes az amit irsz. Kedveltebb leszel, ha latjak rajtad, hogy te tenyleg akarod, es komolyan is gondolod a bloggerkedest. Es ne rakd tele idegesito reklamokkal...legyen meg nekik is a helye, de ne vidd tulzasba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!