Szeretnék blogot készíteni, de nem tudom miről. Tippek?
hogy akarsz te blogod írni, ha nincs meg a téma? én hiába mondom, hogy írj x-ről, ha téged az hidegen hagy.
ez durván hasonlít arra, hogy te megkérdezed, hogy mit készíts ebédre, mindenki jön egy csomó ötelettel, a végén meg felkiáltasz, hogy te nem is tudod elkészíteni a felsoroltakat.
ez is hasonló. meg ha mondjuk is, hogy írj regényt, akkor sem lesz a tiéd, mert az ötlet egy idegentől származott.
találj ki saját ötleteket, amit szívesen csinálnál... de a legjobb ötlet: ne is csinálj blogot, mert:
1. csak azért blogot írni, mert menő, ne csinálj
2. ötlet-hiányban hamar elunod a blogot
3. van egy csomó felesleges blog az interneten, még plusz egy nem hiányzik
Üdv, K.
Én is ilyesmiket akartam írni, mint #3-as és #4-es. :) +1
Ne azért csinálj blogot, hogy elmondhasd "van blogom". Más témájából pedig nagyságrendekkel kevesebbet tudsz kihozni, mint egy saját témából, amit igazán, lelkesen kidolgozhatnál. Várd meg, amíg lesz saját témád, ötleted, mondanivalód és akkor nyiss blogot.
Mivel tág az érdeklődési köröd, nem lesz nehéz találnod témát.
Amúgy meg, témaötlet:
Írd le filozófiádat, a gondolatmenetedet, hogyan jutottál oda, hogy feltedd ezt a kérdést, miért olyan nehéz témát kiötölnöd. Ez is egy kidolgozható téma. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!