Mivel tegyem jobbá az oldalam?
Figyelt kérdés
Van egy oldalam, meg is adom a címét: [link] Szeretném jobbá tenni, mert az ediggi látogatók szerint egy "rakás sz*r". Kérlek segítsetek nekem! Mit tegyek még?2014. aug. 11. 13:50
41/47 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a moderált válaszokat ezeknek a személyeknek: Phraan,14. 18.. és 21. válaszadó , és külön köszönöm a 28. válaszadónak hogy felvilágosított. A többiek válaszaiban valami vita volt , de nem igazán értem hogy mi volt a témája. Sajnos sokan mondták, hogy ezt az oldalt tényleg nem érdemes folytatnom mert egy 11 évesnek ez nem való, szóval valószínűleg az oldalt törölni fogom és többet nem foglalkozom ilyen dolgokkal:(((( Még egyszer köszönöm Phraan-nak, hogy kiált mellettem és őszintén megmondta a véleményét :)
2014. aug. 12. 20:17
42/47 A kérdező kommentje:
Ez az oldal az én példaképem: [link]
Írnátok véleményeket róla? Szerintetek én tudnék ilyen jót csinálni?
2014. aug. 12. 20:41
43/47 anonim válasza:
Oda kell a "nem is", különben mást jelent. A konkurenciaoldal pedig még jobban random elrendezéseket csinált.
44/47 anonim válasza:
A példa képed is nagyon rossz.
45/47 anonim válasza:
Amivel szerintem jobbítani lehet:
A szövegben a sorok közötti távolságot növeld legalább másfél-kétszeresére a mostaninak, mert így összefolynak a sorok, és nehéz olvasni!
Adhatnál valami háttérszint a fehér helyett.
(Akár szürke vagy barna háttér, fehér betű kombinációt is használhatsz, szerintem az jobban mutatna, de rád van bizva).
46/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is megpróbáltam már változtatni a háttér színen, de sehol sem lehet :( Még azért próbálkozom vele
2014. aug. 15. 15:07
47/47 A kérdező kommentje:
Jézusom! Az oldalam ebből a nézetből teljesen össze kuszálódott!!! Miért van ez? :(((((((((
2014. szept. 6. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!