Mivel tegyem jobbá az oldalam?
11 évesen simán néztem angol filmeket, mert emelt angolom volt általánosban.
És egy statikus lapot bármikor megírtam, már akkor is.
Phraan, te pedig láthatóan nem tudod, mit nézel, vagy te is egyidős vagy vele. Az oldal szörnyen néz ki, teljesen mindegy, hogy official, vagy sem. És ha valaki elkezd valamit, akkor nem mindjárt a célművel kell kezdeni, hanem előtte megtanulni, ami hozzá kell. Különben ilyenek sülnek ki belőle. Ez van. Az oldal értékelhetetlenül ronda. A tartalom megkérdőjelezhető, és egyáltalán nem felhasználóbarát az oldalkezelés.
"11 évesen simán néztem angol filmeket, mert emelt angolom volt általánosban. "
Jó, leírom az igazat is, valójában az USÁban élek :D - 5 éves koromtól.
Ja, jó. Tipikus magyar.
Tehát - miben nyilvánul meg szerinted az ostobaságom? Abban, hogy azt állítom, mielőtt csinálsz valamit, tanuld meg?
//Amúgy az a webnode. Nem kell tudnia semmilyen nyelvet ahhoz, hogy normális kinézetet csináljon neki....
Nem vagyok designer, de felhasználói szemmel nagyon messze van a rondától a belinkelt oldal.
Így lehet valakinek elvenni még a kedvét is attól, hogy foglalkozzon egy témával. Jól le kell szólni, hogy tudja hol a helye. Miért nem végzett el egy szakirányú egyetemet, mielőtt 11 évesen ilyenhez kezd? :) Ki lehet javítani a problémákat, de nem ilyen alpári módon. Én örülök, hogy egy 11 éves lány legalább ilyeneket meg tud csinálni és van benne hajlandóság, hogy jobbá tegye a "munkáját".
Respect Emma! :)
Kedves kérdező!
Azok, akik azt állították az oldaladról, hogy egy rakás sz*r, azoknak nagyrészt igazuk van. Viszont becsülendő, hogy ezt te jobbító kritikaként fogod fel.
Tartalmilag az oldal semmitmondó.
Miért?
Én nem vagyok 11 éves, és halvány lilla segédsejtelmem sincs, kik vagy mi az a big time rush. Ezt speciel jó lenne a kezdőlapon leírni, hogy az olyan vén senkiháziak is mint én, megtudják hogy hova keveredtek.
És most átmegyek tanárbácsiba:
Vajon mit mondana Gordon Ramsey annak a szakács tanulójának, aki úgy elégeti a fésűkagylót, mintha lángszóróval hevítette volna, és nem serpenyőben pirítaná?
Ezt: "Ez egy sz*r! takarodj a szemem elől!"
És vajon mint mondana akkor, ha a tanuló csak 11 éves lenne?
Ezt: "Ez egy sz*r! takarodj a szemem elől!"
Miért mondaná ugyanezt?
Mert a fogyasztót nem érdekli a szakács életkora, a szenes fésűkagylót pedig a kutya sem eszi meg, akkor sem, ha egy aranyos kislány akarja letuszkolni a torkán.
Tehát: jó weboldalhoz tudás kell. #25 lehet hogy nagyképű, de abban igaza van, hogy ha csinálsz valamit, akkor azt tanuld meg, hogy jól csináld.
Hogy 11 évesen még nem értesz angolul? Akkor haladj lépésről lépésre:
1. tanulsz angolul
2. tanulsz weboldalt készíteni
3. készítesz weboldalt
Ha a lépéseket felcseréled, vagy kihagysz néhányat, akkor sajnos be kell látnod, hogy amit csinálsz az rossz lesz, mert nem értesz hozzá. És azok, akik azt tanácsolják, hogy tanuld meg, nem azért mondják ezt, hogy kitoljanak veled, hanem azért, mert így van.
Sok sikert!
Nos, ez körülbelül lefedi a véleményemet.
De ettől függetlenül azért meg kell jegyeznünk, hogy ez a webnode. Sem angolul nem kell tudnia, sem pedig htmlt, csst nem kell ismernie. Az, hogy nem képes jóra megszerkeszteni, illetve, hogy nem képes rendes arculatot adni az oldalnak, az csakis rajta múlik, és a korától nem függ.
Amúgy köszönöm az amerikai jelzőt, ugyanakkor tudatom, hogy egész nyáron itt vagyok, szóval én most akkor épp okosnak számítok. Majd szeptembertől lehet hülyézni. //Most komolyan, 1. Amerika elég nagy ahhoz, hogy ha azt mondod rám, amerikai, akkor akár attól még Tűzföldön is élhetek; 2. valószínűleg életedben nem jártál ott, csak néhányszáz netezővel találkoztál. Mivel 11 éves Phraan is, ezért még kommunikálni sem tudott velük. Ezek után, szerinted, ... - jó, hagyjuk, a széles látókört még gyakorolnod kell. (Nem fog menni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!