Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mivel tegyem jobbá az oldalam?

Mivel tegyem jobbá az oldalam?

Figyelt kérdés
Van egy oldalam, meg is adom a címét: [link] Szeretném jobbá tenni, mert az ediggi látogatók szerint egy "rakás sz*r". Kérlek segítsetek nekem! Mit tegyek még?
2014. aug. 11. 13:50
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Akkor argentínt mondtam volna. Vagy chile? De semmiképpen sem az usa része.
2014. aug. 11. 23:49
 32/47 anonim ***** válasza:

Nos, akkor nézzük. Van itt egy kedves kis védelmező, aki reméli, hogy a kb. azonos korú lány a kegyeibe fogadja. Vagy írjam máshogy? Jobb lesz, ha nem. Tehát.

1.) Igen, a helyzet az, hogy senkit sem érdekel a kora. Ha még túl fiatal, ne fogjon bele. Ha mégis megteszi, akkor el kell fogadnia, hogy amit csinál, gyakorlatilag nem <em>lehet</em> jó. Azonban ave net, van erre is megoldás, nem kell tudni egy kukkot sem semmilyen külföldi vagy programnyelven, ott van például a webnode.

2.) Az ilyen weboldalak lényege, hogy hirdetésekkel teleárasszanak egy user-generated weboldalt, ami nekik megéri, az alkotójának meg szintén jó. Azonban nem tudom, te hol találsz kifogást arra, hogy az oldal:

a) nélkülöz minden lényegi tartalmat

b) random színátmenetes és times new romanos bazinagy bannerje van

c) a menü elhelyezése szintén szörnyen rossz, csoportosítása nem átgondolt

d) a link nem link

e) kapásból három betűtípus egy oldalon, minden becenterezve, a random kép randomra méretezve

f) ez csak a főoldal volt.

3.) Teljesen mindegy, hogy úgy gondolod, hogy ha belém kötsz, attól a lány "pozitívan" fog érezni irántad, és a weboldal megjavul, de mindenki pontosan tudja, hogy sajnos a weboldal továbbra is egy kukába való, és sürgősen leformázandó <em>izé</em> marad.

4.) Hogy végre a kérdezőhöz is szóljak: a korod miatt nyilván nem teheted meg (érdekes, nekem sikerült, vannak ám magyar oldalak is akár - egész jók), hogy megtanulj két leíró nyelvet - vagy mégis? - és nem is fejlődött még ki benned az esztétikai érzék, illetve a felhasználó szemével való gondolkodás képessége (tipp: írj magadnak oldalakat, és mindjárt tudni fogod, mi kell a customernek), ezért mindannyian preferálnánk, ha mondjuk 3 év múlva újra jelentkeznél itt segédanyagok miatt, ha komolyan gondoltad.

2014. aug. 12. 01:18
 33/47 anonim ***** válasza:

"Akkor argentínt mondtam volna. Vagy chile? De semmiképpen sem az usa része."

Te hol élsz?

Azt írtam, amerikainak tituláltál, ennélfogva még tűzföldi is lehetnék. Hogy ezt te most hogyan értelmezted, azt nem tudom és lehet lekövetni, azt hiszem.

2014. aug. 12. 01:19
 34/47 anonim ***** válasza:

"-James és Carlos képzett búvár – még papírjuk is van róla."

Öhmm, a búvárképzés végén a búvárvizsgát igazoló bizonyítvány nem különlegesség, hanem magától értetődő.

2014. aug. 12. 01:23
 35/47 anonim ***** válasza:

Na akkor tényleg jól láttam amit láttam, te egy 11 éves kislányt próbálsz oltogatni :D zseniális...

Na és most elmagyarázom hogy te is megértsd. Az amerikai kifejezést általában az Egyesült Államok állampolgáraira értik a magyar köznyelvben. Eddig persze renben van, ezt nem feltétlenül tuthattad, tekintve hogy sokat éltél külföldön. De mivel te írtad korábban hogy 5 éves korod óta az USA-ban éltél, amely az United States of Amerika rövidítése, magyarul Amerikai Egyesült Államok, melynek nem része tűzföld, mivel az Argentínában van (vagy Chilében :), így nem élhetsz Tűzföldön. Ezt egyébként egy elsős elemista is megérti ha egy pillanatig figyel.

2014. aug. 12. 01:57
 36/47 anonim ***** válasza:

Gondolom, ez mindenki, és az én számomra is teljesen nyilvánvaló. Én csak azt nem tudom, hogy te hogyan hoztad ki ezt belőle.

Magyarán, hogy te is megértsd: ha amerikait mondasz, az kva pontatlan kifejezés.

És nem próbálok oltogatni senkit, kivéve talán téged, csupán közlöm a roppant egyszerű tényeket.

2014. aug. 12. 02:05
 37/47 anonim ***** válasza:
US of Ameri[most figyeljenek!]_K_a. LOL.
2014. aug. 12. 02:06
 38/47 anonim ***** válasza:

Bizony, k-t írtam c helyett. De ha már a félreírásokon akadunk fel:

"Azt írtam, amerikainak tituláltál, ennélfogva még tűzföldi is lehetnék. Hogy ezt te most hogyan értelmezted, azt nem tudom és lehet lekövetni, azt hiszem."

1. Olvasd vissza a hozzászólásaimat, egyszer sem tituláltalak amerikainak.

2. Mit jelent az hogy "lehet lekövetni"?

2014. aug. 12. 02:21
 39/47 anonim ***** válasza:

"Na jó elismerem, ez sértés volt az amerikaiakra nézve. "

Itt az előző hozzászólásod alapján én amerikainak vagyok titulálva. Ezen kívül sikerült belekötnöd egy hibátlan mondatszerkezetbe, ami elég furcsa, mert te élsz Mo.-n.

"lehet lekövetni" - jaja, de van ám előtte is: nem tudom és nem is lehet lekövetni. Magyarán, hogy te hogyan gondolkoztál, az követhetetlen. De mondom, elég furcsa, hogy egy valódi magyar nem érti, amit írok. És amiben még hiba sincsen, csak az állítmány két igés...

2014. aug. 12. 13:12
 40/47 anonim ***** válasza:
Én csak arra céloztam hogy érthető, hiszen az USA-ban élsz, de ez az amerikaiakra nézve sértés. Különböző alanyoknál kell oda az a "nem is" a lehet lekövetni elé. Viszont megint nem bírtam magammal, elharapóztattam a vitát. :( valami elképesztő hogy mit tesz az emberrel az anomimitás. :(
2014. aug. 12. 17:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!