Megtekintenétek a blogom?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre,szerintetek érdemes írnom? Nektek hogy tetszik (vagy éppen nem) az oldalam? Tippeket,tanácsokat is várok,hogy milyen legyen a kinézete..bár ahhoz annyira nem értek,mármint a szerkesztéséhez. :)
Íme,itt találjátok a linket:
Előre is köszönöm a hozzászólásokat,gondolatokat a bloggal kapcsolatban!
Teljesen érdektelen. Egyszerűen nem értem, hogy miért kell egy 'keves naplóm' féle írásnak blogot csinálni. Másrészt eléggé tinilányos, ahogy előadod, hogy a férfiak szemetek, de te milyen kemény vagy. Ilyet még gimis koromban hallottam nagyon sokat, de ott is elég viccesnek tartottam. (Jelzem, nő vagyok.)
A kinézete semmi extra, nem a legkreatívabb, viszont legalább nem villódzó, ezer színben pompázó borzalom. A betűtípus jól olvasható, átlátható.
Lényeg a lényeg, ez így nem sokat ér. Nyilván ha írogatni akarsz, akkor fogod folytatni, de eredményeket ilyen formában ne várj.
Semmi gond, ha így érzed jól magad, ez egyfajta ismerkedési és társalgási szándék másokkal. Azért azt nem ajánlom, hogy személyes ismeretség nélkül a fészbúkon bárkivel összejelöld magad, sokszor csalókák a fényképek és a név mögött is másvalaki lakik.
Azt sem ajánlom, hogy személyedről túl sokat osszál meg ismeretlenekkel, nem mindenki "jó ember".
Amúgy eddigi írásaid grafomániának tűnnek, de nem baj, ha így érzed jól magad, csak írj, de kellő óvatossággal.
Egyszer volt egy csaj akinek kb napok alatt végigolvastam a nem kicsit terjedelmes blogját, szóval nem az én olvasáskészségemmel van a baj, tényleg eléggé unalmas amit írsz. Ennyit a tartalomról.
Design: Még soha nem láttam ilyen hosszú idő alatt ilyen kevés tartalmat betöltő oldalt.
az oldal címe: eletemmeseje1? Egy? De tényleg? az életemmeseje már foglalt volt?
Marketing: Senki sem fogja egy olyan lány blogját olvasni akinek van barátja. De tényleg,egy felkapott magyar zenekar tagjairól a rajongók mind úgy tudják hogy szinglik. Vajon miért?
Engem ez a volt barátom-új barátom nyafogás még a való életben is marhára kiakaszt, nem érzem úgy hogy erről még külön olvasni is akarok. Kicsit olyan "lelki szemetesláda" így a blog, ami végül is bajnak nem baj, van hogy ki kell írni magunkból a dolgokat, csak szerintem ne legyen elvárás az, hogy ezt mások is olvassák.
Persze, ha te ettől érzed magad jobban, írj blogot, naplót, csak ahogy írták, inkább a társalgási, ismerkedési szándék van mögötte, de arra meg ott a való élet.
Meg alapból én úgy vagyok ezzel, hogy blogot olyan dolgokról lehet jól írni, ami érdekel minket, hobbi, munka, írhatsz az edzésről, bár arról meg biztos van kismillió. De egy közös érdeklődési kör jobban összehozza az embereket, mint az, hogy az életed olvasgassák.
Szia kedves kérdező! :)
Én szívesen olvasni fogom a blogod.. szeretem a hasonló blogokat, magam is írok egyet, de az inkább személyesebb problémákról szól.
Amit tanácsolni tudnék,ha elfogadok: Talán egy kis színt vihetnél bele, persze ez is ízlések és pofonok, lehet hogy te az ilyet szereted.
Sok sikert és kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!