Szerintetek milyen a blogom?
Nem önreklámozás céljából teszem ki. Hanem azért hogy véleményezzetek, kinézet, tartalom. Jöhet hideg-meleg. Ezeket a "hagyd abba inkább" -okat ne is írjátok, hogy abba hagyom-e majd én eldöntöm. :)
Nem jó a háttér, nem jó a fejléc. Nem jó a cím. Nem jó, hogy háttérszíne van a szövegnek. Nem jó, hogy a szöveg balra zárt, nem jó, hogy az archívum ott van, ahol van.
A háttér zavarossá teszi az egészet. Valami egyszínű legyen, vagy vmi nem túl kirívó ISMÉTLŐDŐ.
Ez a cím, hogy Sötét Angyal, szerintem gagyi.
A szövegnek ne rakj be külön fekete háttérszínt. Legyen a háttere simán a modul háttere.
A szöveg sorkizárt legyen, mert úgy rendezettebb.
Az archívum, meg jobb oldalt legyen a magamról alatt.
Így annyira zavaros... tipikusan az a blog, amit az emberek olvasás nélkül továbbnyomnak, mert annyira bántja a kinézet a szemüket.
#1-es:Néhány dolgot megfogadtam azok közül amit mondtál,leszedtem minden formázásr a betűkről, csak az zavar hogy ha entert nyomok minden sor között hézagok vannak? Ezt hogy tudom eltüntetni? a fejléccel nekem semmi bajom, úgy tetszik ahogy van. Hátteret leegyszerűsítettem. Az archívumot is megcsináltam. A címmel meg megint csak semmi bajom, nem tudom miért béna vagy gagyi...de nem szeretnék "menő" mindenblognakadjunkangolcímet !
2#-es Ezek még nagyon rövidre sikeredtek,próbálok hosszabbakat írni, az összefüggés:Az 1. fejezetben eltévednek miután találkoznak a nénivel aki bájitalt ad nekik,amiről nemtudnak, na a 2.fejiben felébrednek és látják az erdőn a változást és ugye Grópot, aztán találkoznak Hagriddal és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!