Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek folytassam a...

Szerintetek folytassam a blogom írását?

Figyelt kérdés
[link]

2014. júl. 30. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp :)
2014. júl. 30. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha neked tetszik nyugodtan. Nekem nem igazán jön be szerintem eléggé sablonos.
2014. júl. 31. 12:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Tucatblog. Még egyik fejezetre sem kattintottam rá, de már sejtem hogy mi lesz bennük. Próbálkozz valami egyedivel, és vedd elő a képzelőerődet. Olvass könyveket, bármilyen témában, csak ne olyanokat mint a SzJG, vagy mint a Tökéletes Kémia. Nem fognak segíteni. Most rákattintottam az első fejezetre, ami nem is fejezet. Túl rövid. Figyelj, nem akarlak megbántani, de nincs tehetséged az íráshoz. Gondolom, nem is akartál vele komolyan foglalkozni. Rengetegen blogolnak, és az ilyen sablonblogok írói nagyjából mind írói karriert tervezgetnek. Ha szerencséjük van, egy jó kritikás blog kiadja az útjukat, és dacból abbahagyják az írást. Mit ne mondjak, jól teszik. Mindenkinek van tehetsége valamihez, biztos vagyok benne hogy te is értesz valamihez, úgyhogy ne csüggedj! Ha egy történetet akarsz megeleveníteni, rajzolhatsz/festhetsz is.
2014. aug. 1. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!