Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek folytassam a...

Szerintetek folytassam a blogom vagy nem éri meg?

Figyelt kérdés

Igazából mostanában nem nagyon írtam bele semmi újat mert nem tudom, hogy megéri-e vagy csak az időmet pazarlom. Szerintetek?

[link]

2013. aug. 2. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:

A tiniket általában érdeklik az ilyenek, szóval biztos szereznél olvasókat, ha rábukkannak. :)

Én csak ezt az Amerika-mániát nem bírom elviselni. :)

2013. aug. 2. 18:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ akkor folytatni fogom :)
2013. aug. 2. 18:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó a blog, de az írás stílusod nekem zavaró. Nincs benne semmi megfogó dolog, semmi átvezető, semmi cselekmény, csak párbeszédekből áll az egész, tehát nem élvezhető. Megmutatom mire célzok:

- Hova megyünk?- érdeklődve pillantottam társamra, aki csak a falnak dőlt és rám emelte szomorú tekintetét.

- Nem tudom csak most jól esik egy kis séta -mondta, hangjában pedig érezni lehetett a tömérdek fájdalmat, lemondó sóhajából pedig arra ítéltem, hogy most bizony társaságra van szüksége.

- Mi a baj? - Szemöldökömet felhúztam, és odasétáltam a fiúhoz, aki még mindig ugyanabban a pózban állt, kezeit maga mellett szomorúan lengetve.

- Szakított velem Amber - ahogy kimondta a mondatot, láttam, hogy egy pillanatra bekönnyesedett a szeme. Nem tudtam mit mondani, hisz valahol mélyen tudtam, hogy ebben az egészben az én lényem is közrejátszik.

Na szóval érted. Jó lenne a sztori tényleg, nagyon szerethető karakterek vannak benne, de egyszerűen nem bírtam olvasni, mert annyira sok a párbeszéd, kevés a magyarázó rész, a leírás. Ha ezeken tudsz javítani, akkor nagyon szuper kis blogod lesz :) Ha gondolod írj privit, még tudok segíteni.:)

2013. aug. 4. 14:25
 4/6 anonim válasza:
Bocsánat, hogy már rögtön bunkón indítok, csak őszinte szeretnék lenni. Nem olvastam végig egy bejegyzést sem, csak pár mondatot, mert már ránézésre is pocséknak tűnik, ugyanis az egész csak párbeszédekből áll. Ha lehet, javíts rajta, mert így elég unalmas
2013. aug. 6. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem is sok a párbeszéd... Én is Kate vagyok, ha a nevemet angolra fordítsuk. Még soha nem találkoztam olyan bloggal, aminek a főszereplőjének (mert gondolom Kate a főszereplő)Kate a neve :)
2013. aug. 10. 14:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen Kate a főszereplő. Amúgy mindenhol ezt a nevet használom (vagy még esetleg Katy). Pl van egy másik blogom is na abban is Kate-nek hívják a főszereplőt ja és még sims 3-ban is ezt a nevet adom a simjeim-nek xD
2013. aug. 11. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!