Szerintetek folytassam a blogom vagy nem éri meg?
Igazából mostanában nem nagyon írtam bele semmi újat mert nem tudom, hogy megéri-e vagy csak az időmet pazarlom. Szerintetek?
A tiniket általában érdeklik az ilyenek, szóval biztos szereznél olvasókat, ha rábukkannak. :)
Én csak ezt az Amerika-mániát nem bírom elviselni. :)
Szerintem is jó a blog, de az írás stílusod nekem zavaró. Nincs benne semmi megfogó dolog, semmi átvezető, semmi cselekmény, csak párbeszédekből áll az egész, tehát nem élvezhető. Megmutatom mire célzok:
- Hova megyünk?- érdeklődve pillantottam társamra, aki csak a falnak dőlt és rám emelte szomorú tekintetét.
- Nem tudom csak most jól esik egy kis séta -mondta, hangjában pedig érezni lehetett a tömérdek fájdalmat, lemondó sóhajából pedig arra ítéltem, hogy most bizony társaságra van szüksége.
- Mi a baj? - Szemöldökömet felhúztam, és odasétáltam a fiúhoz, aki még mindig ugyanabban a pózban állt, kezeit maga mellett szomorúan lengetve.
- Szakított velem Amber - ahogy kimondta a mondatot, láttam, hogy egy pillanatra bekönnyesedett a szeme. Nem tudtam mit mondani, hisz valahol mélyen tudtam, hogy ebben az egészben az én lényem is közrejátszik.
Na szóval érted. Jó lenne a sztori tényleg, nagyon szerethető karakterek vannak benne, de egyszerűen nem bírtam olvasni, mert annyira sok a párbeszéd, kevés a magyarázó rész, a leírás. Ha ezeken tudsz javítani, akkor nagyon szuper kis blogod lesz :) Ha gondolod írj privit, még tudok segíteni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!