Ubuntu webszervert hogyan tok készítni?
Figyelt kérdés
Nos, én nagyon szeretek weblapot szerkezteni, de a php-s cuccokhoz kell php értelmezős webszerver. ez alapján csináltam: [link] NEkem egy Ubuntu 14.04.1 lst 64 bit-es rendszerem van. Mindent megcsináltam de amikor a var mappában a www mappában lévő html mappá lépek ott van egy index.html nevü fájl. Nos, ezt le akarom cseréni az enyémre, de amikor ezt meg akarom tenni nem engedi. Mi lehet a hiba??2014. aug. 1. 21:12
1/10 anonim válasza:
Szerintem azt ne is akard lecserélni, csinálj az oldaladnak egy külön mappát.
2/10 A kérdező kommentje:
Épp ez az be szeretném rakni de nem engedi módosítani sem engedi semmit nem enged csinálni vele, beirom a a böngészőbe a localhost-ot de ez alap html file-t dobaj ki.
2014. aug. 1. 21:28
5/10 A kérdező kommentje:
nem engedi az alap a html mappa lecserélését, nem engedi hogy a benne lévő index.html file lecserélését/módosítását sem
2014. aug. 1. 21:37
6/10 anonim válasza:
Nem kell lecserélni, az index.html fájl mellé rakj be egy mappát, az lesz a weboldalad, az elérése pedig:
localhost/mappaneve
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi ^-^
2014. aug. 1. 21:39
8/10 A kérdező kommentje:
egyébként uitánna olvastam és a 10.04-es ubin sudo chmod /var/www/html-el kell feloldani a mappákat xD és én a feeder noob pedig 13-as ubihoz valo kodot hasznaltam xD
2014. aug. 1. 22:02
9/10 anonim válasza:
jogosultságok, megfelelő felhasználó hozzáférést kell adni a mappának, hogy tudjad szerkeszteni.
10/10 A kérdező kommentje:
köszöntem
2014. aug. 2. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!