Windows xp-n éles webszervert szeretnék készíteni. Hogy lehet?
Ha lehetne értelmes válszokat kérek
vmi leírást
thx
A Windows webszervernek egy rossz választás!
Használj Linux-ot erre a célra.
egy virtuális környezetben ez megy? pl vmware vorkstation
ha igen adjatok egy részletes leírást mert csak ritkán használom a linuxot
Virtuális környezetben ugyanannyi, ha nem több a hátrány. De tessék, válogass, csak aztán ne csodálkozz, ha időről-időre összeomlik, újra kell indítani, valamilyen vírus kerül rá...:
windows xp-n?? meg vagy te huzatva...
Windows server esetleg, ha annyira ragaszkodsz a winfoshoz...
Az XPt még csak nem is szervereknek találták ki... és emellett már régi is, és nem fogják javítani a hibáit, vagyis sok vírus lesz rá, amik kedvük szerint belemászhatnak...
Amúgy a webszervert csak elindítod, beállítod, és beállítod a tűzfalat és megy is. :) :P
Tényleg használj egy Linuxot, mert jobban jársz vele. :)
ezt elég nagy hülyeségnek tartom...
amugy a válaszodra a kérdés az mindenképp a win server 08 ha már windowosat akarsz... de sztem ahhoz érteni is kell.
mi értelme annak, hogy saját gépről futtatod a saját honlapod?
1, kétlem h akkora feltöltési sebességgel rendelkezel h 5-10 embernél többet ki tudnál szolgálni egyszerre... (és már akkor is lassú lenne az oldal)
2, sose kapcsolod ki a géped??? Mivel ha kinyomod értelem szerűen a weboldalad sem elérhető...
// eltételezhetem, hogy az otthoni webszerver esetleg gyakorlásra kell arra van egy program az a neve XAMPP ezzel egy saját kis szervert tudsz felrakni a gépre amit localhoston érsz el...
Nem tudom, hogy esetleg be lehet e konfigolni úgy h elérhető legyen más gépről is a te localod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!