Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Kérdésem az az lenne hogy nem...

Kérdésem az az lenne hogy nem tudtuk egy flash játék készítő letöltési linkjét lehetőleg teljesen ingyenest? Olyanra gondolok mint PL. : Innogames-nek az online játékai ugyan olyanokra amit ugye bárki elérhet mert nekem nagyon kéne!

Figyelt kérdés

#online játék #InnoGames #Flash készítő #Online játék készítő
2014. aug. 1. 13:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kifejtenéd, ezzel mire gondoltál?

"keresőt tudok programozni"

2014. aug. 2. 12:08
 12/14 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam hogy weboldalakra keresőt programozni mert hát az is programozás és programozásból csak ezt tudok...

Erre gondoltam...

2014. aug. 3. 23:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Remélem, tisztában vagy azzal, hogy nagy ostobaságot írtál.

Ez kb olyan dolog, hogy kék színű hátteret tudsz készíteni css-sel de pirosat nem.

2014. aug. 4. 15:06
 14/14 A kérdező kommentje:

Ja bocsi. :\

Ja amúgy találtam egy programot neve Ashambo Burning Studio12 ott van egy olyan funkció hogy DVD készítés ahol videókat tudok készíteni és annak menüt csinálni tudod olyat mint pl nem tudom ismered -e a PatMat címü videó sorozatot ha nem akkor a következő szövegem teljesen hülyeség abban van egy DVD háttér ugye egy videó és a videón gombok amire rá lehet klikkelni és minden amit beállítasz neki berak valamit amit beállítottál.

Na ne írj máris semmit olvass végig... :)

Szóval készítek egy DVD-t (tudom hogy a dvd-nem fájl hanem egy olyasmi mint a cd) Na és ahhoz programoztam egy flash player-t és működött (mármint a dvd-s megoldás) Olyan volt mint egy igazi programozás miközben össze vissza klikkeltem.

De nem az igazi...

És már nem tudom mit akkartam mondani ezzel bocsi....

Eltelt már 30valahányperc elmentem a tesco-ba......stb...

Remélem te tudod mire a végére érted... De kiírom ide amikor eszembe jut... (Mielöt kiírja valemelyik tudom hogy így semmi értelme nem volt ennek)

2014. aug. 5. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!