Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Kérdésem az az lenne hogy nem...

Kérdésem az az lenne hogy nem tudtuk egy flash játék készítő letöltési linkjét lehetőleg teljesen ingyenest? Olyanra gondolok mint PL. : Innogames-nek az online játékai ugyan olyanokra amit ugye bárki elérhet mert nekem nagyon kéne!

Figyelt kérdés

#online játék #InnoGames #Flash készítő #Online játék készítő
2014. aug. 1. 13:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Innogames játékait komoly csapatok fejlesztik, programozók, grafikusok... nem egy össze klikkezhető dolog.
2014. aug. 1. 14:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Az alábbiak elsajátítását javaslom első körben:

HTML, CSS, PHP, MySQL, JavaScript, Adobe Flash, ActionScript

2014. aug. 1. 14:27
 3/14 A kérdező kommentje:

Tudom milyenek kb az innogames-esek meg ezekhez a program nyelvekhez is értek főleg a HTML és a Javascript de legikább a programunk érdekelne hogy mi a program nevük egyszer megkérdeztem az ügyfélszolgálatuktól meg is kaptam rá a választ de aztán törölték azt az üzenetüket és rá 2 évvel késöbb elkezdett érdekelni milyen is az a program de amikor kérdezem már mindenféle butaságot írnak ki franciaországban fejlesztik japánban kivában stb...

Szóval a program neve érdekelne mert láttam már azt hogy használják csak a név.

Köszönöm eddigi válaszodat és a következőt akár te írod ki akár más!

2014. aug. 1. 14:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen meglepő, a Flash játékokat készíteni a legjobb program az Adobe Flash... :P
2014. aug. 1. 15:43
 5/14 A kérdező kommentje:
És azt honnan tölthetem le?
2014. aug. 1. 15:57
 6/14 anonim ***** válasza:
Torrentről pl., és használhatod próbaverzióban, vagy megoldod, hogy ne csak 30 napot használhasd. Nem ingyenes program.
2014. aug. 1. 16:14
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi sikeresen megvan a teljes verzió letöltöttem!
2014. aug. 1. 16:26
 8/14 anonim ***** válasza:
Azt azért tud, hogy nem csak kattintgatás, hanem komoly programozás kell, plusz grafikai tudás, meg ugye szerver oldali programozás is, ha online játékot akarsz...
2014. aug. 1. 20:15
 9/14 A kérdező kommentje:

Hát a barátom az igazán ért az ilyenekhez én csak keresőt tudok programozni szóval ő fogja nekem elkészíteni miközben nézem mert neki jelenleg nincs gépe azt azért jön át hozzám.

Kösz a segítséget!

2014. aug. 2. 10:09
 10/14 anonim ***** válasza:

Én a helyetekben nem flash játékot készítenék, mivel már sokkal fejlettebb technológiák vannak, ráadásul egyre jobban csökken a támogatottsága.

Ha tényleg komoly játékot szeretnétek készíteni, akkor ezt ajánlom figyelmetekbe:

[link]

Szerintem a barátod egyedül jó pár év alatt fog csak egy igen komoly játékot elkészíteni, főleg úgy, ha minden feladatot ő végez. Ráadásul még az sem biztos, hogy a játék tetszeni fog a felhasználóknak, és mire elkészül, addigra a lefejlesztett játék teljesen elavultnak fog már számítani.

Nem hiába van, hogy általában a sikeres játékokat nagyobb csapatok készítik igen nagy költségek árán. Jó vannak kivételek, de ezeknek száma nagyon minimális.

Még egy fontos infó, hogy a játékkészítéssel foglalkozók általában a saját szakterületükön vérprofinak számítanak, vagyis az, hogy értesz egy kicsit a programozáshoz, esetleg képszerkesztéshez, 3D játékok esetén a modellezéshez, stb., ehhez édeskevés.

2014. aug. 2. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!