Kérdésem az az lenne hogy nem tudtuk egy flash játék készítő letöltési linkjét lehetőleg teljesen ingyenest? Olyanra gondolok mint PL. : Innogames-nek az online játékai ugyan olyanokra amit ugye bárki elérhet mert nekem nagyon kéne!
Az alábbiak elsajátítását javaslom első körben:
HTML, CSS, PHP, MySQL, JavaScript, Adobe Flash, ActionScript
Tudom milyenek kb az innogames-esek meg ezekhez a program nyelvekhez is értek főleg a HTML és a Javascript de legikább a programunk érdekelne hogy mi a program nevük egyszer megkérdeztem az ügyfélszolgálatuktól meg is kaptam rá a választ de aztán törölték azt az üzenetüket és rá 2 évvel késöbb elkezdett érdekelni milyen is az a program de amikor kérdezem már mindenféle butaságot írnak ki franciaországban fejlesztik japánban kivában stb...
Szóval a program neve érdekelne mert láttam már azt hogy használják csak a név.
Köszönöm eddigi válaszodat és a következőt akár te írod ki akár más!
Hát a barátom az igazán ért az ilyenekhez én csak keresőt tudok programozni szóval ő fogja nekem elkészíteni miközben nézem mert neki jelenleg nincs gépe azt azért jön át hozzám.
Kösz a segítséget!
Én a helyetekben nem flash játékot készítenék, mivel már sokkal fejlettebb technológiák vannak, ráadásul egyre jobban csökken a támogatottsága.
Ha tényleg komoly játékot szeretnétek készíteni, akkor ezt ajánlom figyelmetekbe:
Szerintem a barátod egyedül jó pár év alatt fog csak egy igen komoly játékot elkészíteni, főleg úgy, ha minden feladatot ő végez. Ráadásul még az sem biztos, hogy a játék tetszeni fog a felhasználóknak, és mire elkészül, addigra a lefejlesztett játék teljesen elavultnak fog már számítani.
Nem hiába van, hogy általában a sikeres játékokat nagyobb csapatok készítik igen nagy költségek árán. Jó vannak kivételek, de ezeknek száma nagyon minimális.
Még egy fontos infó, hogy a játékkészítéssel foglalkozók általában a saját szakterületükön vérprofinak számítanak, vagyis az, hogy értesz egy kicsit a programozáshoz, esetleg képszerkesztéshez, 3D játékok esetén a modellezéshez, stb., ehhez édeskevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!