Hogy tetszik a tumblr-öm?
Tudnál te. Menj el biciklizni a város határába, és meglátod, milyen fotótémák vannak.
Ugyanakkor, erőteljesen a témára koncentrálva: a képek rohadt messze vannak egymástól, a betűtípus pedig nekem web developerként nem nagyon tetszik, nem feltétlenül a képekhez illik. Inkább fekete-fehér oldalon tudnám elképzelni, régi képekkel.
"btw egyszer énis kiraktam a tumblim véleményezésre és jöttek a "tipikus tumblr blog" "ugyanazok a képek"
-Igen, jöttek, mert bizony pont ez a baj, hogy semmi eredetiség nincsen bennük... Én is össze tudok rakni egy ilyet, tehát se nem művészet, se nem értelmes tevékenység, max. ha magadnak csinálod,de akkor nekünk ne mutogasd.
"de könyörgöm,ha a saját képemet teszem ki azt is reblogolják előbb-utóbb ott lesz más blogokon is."
-Ja, de azok nem fognak olyan tipikusan tumblr-reblognak. Ha például bemutatod, hogy milyen jó kis kutyád van, ügyes, játékos, visszahozza a labdát, ezt gifekben, stb... akkor még talán van értelme is, hisz emléket állítasz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!