Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet képet/szöveget...

Hogy lehet képet/szöveget kiemelni FB megosztás gombhoz?

Figyelt kérdés

[link]

itt kreáltam megosztás gombot, és nem tudom hogy kell megoldani h a megosztásban szerepeljen kép v szöveg is

2014. júl. 11. 22:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja, valóban nem lesz, de ezekért a "trükkökért" bármikor törölhetik az oldaladat, mivel megsérted a szabályokat.
2014. júl. 12. 20:16
 12/19 anonim ***** válasza:
Levelezésem szerint az atw.hu-val nem teszik, mert a script csak a sima oldalnál számolja a reklám és- oldalbetöltések számát. Egyébként what if I told you, lehet otthonról is szervert üzemeltetni, illetve 5000 Ft-ért már domain+tárhely is van, méghozzá reklám nélkül, minőségi, akár még htaccess-sel is. Az kell ide.
2014. júl. 12. 22:02
 13/19 anonim ***** válasza:

És még valami: mint developer, kb. leszarom, hogy törlik-e. Írtam egy robotot, ami 10 percenként backupol. Mindent. Database, fájlok, még naplófájlok is. Nem azért, mert a kitiltástól félek, hanem a hülyeségeiktől (pl. volt már, hogy eltűnt az adatbázisom...nekik nem volt meg, nekem igen.)

//15000 oldalbetöltés után sem tűnt fel nekik amúgy.

//Kb. 300000-szer lett betöltve ilyen formátumban a networköm. Az sem tűnt még fel.

2014. júl. 12. 22:06
 14/19 A kérdező kommentje:

ez kell a kép beilesztéséhez?

<head prefix="og: [link] fb: [link]

book: [link]

itt találtam [link]

users.atw.hu/users/-el hivatkoztam azonban még így is az eredeti title-t irja ki,amit korábban az atw-n voltam kénytelenbeállítani, ahogy az ico képet is. de ott egyébbként müködötta users.atw.hu címmel, valóban a html-ből szedte ki a böngésző a title-t és az ico-t. de ennél az fb megosztásál ragaszkodik az atw-s beállításhoz.

script ugylátom nem akar müködni

2014. júl. 13. 10:53
 15/19 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező!

Na még egy utolsó segítség, hátha az értelmező olvasással van bajod.

Ezt kell felhasználnod a weboldalad head részében, értelemszerűen átírva, úgy ahogy az neked kell:

<meta property="og:url" content=" [link] />

<meta property="og:title" content="Chocolate Pecan Pie" />

<meta property="og:description" content="This pie is delicious!" />

<meta property="og:image" content=" [link] />

Az előző hozzászólásomban szereplő JS-t is szépen beteszed a head-be.

Ha mindent megfelelően csináltál, akkor a problémád meg is oldódik, ha ezek után sem megy a dolog, akkor szvsz jobban jársz, ha hagyod a francba az egészet.

A válaszolóknak pedig csak annyit az átirányításról, hogy kb 3 éve van az ATW-nél két olyan weboldalam, amiben ez az kis JavaScript elvégzi az átirányítást, és soha semmi gondom nem volt belőle.

2014. júl. 13. 17:07
 16/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a segitséget és valoban jol látjátok h húde annyira nem értek hozzá.

közbe észrevettem h az index.html-t nem frissiti, szöveget is átirtam benne, jóideje nem változott a feltöltött tartalom. feltöltöttem index1.html néven, azt megnyitva a beállított title és kép jelenik meg a megosztásba. descriptionnak megkell jelenjen? mert csak a title és a kép jelenik meg helyesen a megosztásban

2014. júl. 14. 15:13
 17/19 A kérdező kommentje:

átiratlanul töltöttem fel az og-s metás html-t 123456.html néven most is a weblaptól szedi ki a képet és címet, nem az átíratlan példa og-ból.

egyenlőre valóban hagyom a francba. köszönöm a segitséget. sziasztok

2014. júl. 14. 15:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez az egész a cash-selés miatt van, mivel keretben van az oldalad. Töröld a böngészési előzményeket. Ha csak a keretet nyitod meg, amiben az oldal van, akkor a cash nem kéne, hogy problémát okozzon.
2014. júl. 14. 18:00
 19/19 A kérdező kommentje:
volt h töröltem az elözményeket de ugyanugy az originalt helyezte be amit az atw-től vett, még akkor is ha users.atw.hu/felhasználó/ címen is próbálkoztam, de azóta már jó lett. nem tudom a scriptnek lehet e köze hozzá ami átirányít a felhasználó.atw.hu-ról a users-esre
2014. júl. 23. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!