Hogyan tudok dinamikus oldalakba Facebook Tetszik vagy Megosztás gombot elhelyezni?
Olyan gondom lenne, hogy egy hírportál cikkeibe szeretnék elhelyezni FB Tetszik és Megosztás gombot. A Facebook generált is kódot, amit a megfelelő helyre, vagyis a cikk forráskódjába elhelyeztem. A baj csak az, hogy minden esetben magát a főoldalt osztja meg, és nem a cikket, vagyis nem a cikk címe és oldala jelenik meg. Próbáltam XFMBL-lel, IFRAME-mel, de nem működött.
Mi lehet a megoldás, hogyan helyezzek dinamikus oldalakba Tetszik gombot?
Hosszas próbálkozás után megoldottam a problémát, ami - mint kiderült - rendkívül egyszerű volt. A Facebook ezt a kódot generálta:
<div class="fb-like" data-href=" [link] data-layout="button_count" data-action="like" data-show-faces="false" data-share="true"></div>
Ebből kiszedtem a data-href=webcim részt, a többi maradt, és így tökéletesen működik, mindig az aktuális cikket az aktuális címmel és képpel osztja meg.
Csak azért írtam meg, hogy ha valakinek a jövőben hasonló problémája lesz, akkor ez a megoldás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!