A facebook oldalamra hogyan "csalogassak embereket?
13 éves vagyok, és nem szeretnék fizetni az oldalért(Nem azért mert nincs rá pénzem)hanem mert félek, hogy senkinek nem tetszik, és feleslegesen fizetek érte...
Hogyan csalogassak sok embert az oldalamra?
(Ha valakit érdekel az oldalam akkor itt a link:
Olvashattok benne sztorikat. :)
Hmm szóval 13 éves. Kár hogy már nem szűrjük annyira a kiskorúakat.
Pl. egyes csoportokba kiteszed a linkjét, illetve több helyen is megosztod? Mondjuk attól nem biztos hogy nő a lájkolók száma, ugyanis egy ilyen oldalnak dinamikusnak, változatosnak és érdekesnek kell lennie, hogy vonzza az embereket.
Jóindulatból mondom: szerintem ne égesd magad ezzel. A cikis sztorijaid tényleg CIKIk.
13 évesen még amúgy sem kéne léteznie FB profilodnak.
Inkább nézz utána, 1706-ban mivel világítottak, és hogy az milyen mértékben reagál a villámcsapásra.
Előttem lévőnek: Sajnos enyhítettek a 13 évesekre vonatkozó szabályokon, mivel mindenkinek "jogaik" vannak. Bezzeg kötelességeik nincsenek.
De egyébként látjátok mi van, már 13 évesen függők és lájkokat akarnak gyűjteni, ha meg nem megy, jön a kétségbeesés és így tovább. A net káros hatásai. Emlékszem mikor én ennyi idős voltam, még nem is neteztem, főleg mert csak egy tanyanetet voltak képesek adni. Most meg már a 3 éves gyerek is nyomja a neten a játékokat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!