Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A facebook oldalamra hogyan...

Lucyynna kérdése:

A facebook oldalamra hogyan "csalogassak embereket?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, és nem szeretnék fizetni az oldalért(Nem azért mert nincs rá pénzem)hanem mert félek, hogy senkinek nem tetszik, és feleslegesen fizetek érte...

Hogyan csalogassak sok embert az oldalamra?

(Ha valakit érdekel az oldalam akkor itt a link:

[link]

Olvashattok benne sztorikat. :)

2014. jún. 10. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hmm szóval 13 éves. Kár hogy már nem szűrjük annyira a kiskorúakat.

Pl. egyes csoportokba kiteszed a linkjét, illetve több helyen is megosztod? Mondjuk attól nem biztos hogy nő a lájkolók száma, ugyanis egy ilyen oldalnak dinamikusnak, változatosnak és érdekesnek kell lennie, hogy vonzza az embereket.

2014. jún. 10. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fú már az első történetnél láttam, hogy hülyeség
2014. jún. 10. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb ne csalogass senkit erre az oldalra. Nagyon buta sztorik.
2014. jún. 10. 14:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként tényleg azok és nagyon gyerekesek, tehát leír róla, hogy gyerek készítette, a "felnőtt" korosztályt (de talán a többit sem) meg nem nagyon érdeklik az ilyenek.
2014. jún. 10. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Jóindulatból mondom: szerintem ne égesd magad ezzel. A cikis sztorijaid tényleg CIKIk.

13 évesen még amúgy sem kéne léteznie FB profilodnak.

Inkább nézz utána, 1706-ban mivel világítottak, és hogy az milyen mértékben reagál a villámcsapásra.

2014. jún. 10. 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Előttem lévőnek: Sajnos enyhítettek a 13 évesekre vonatkozó szabályokon, mivel mindenkinek "jogaik" vannak. Bezzeg kötelességeik nincsenek.

De egyébként látjátok mi van, már 13 évesen függők és lájkokat akarnak gyűjteni, ha meg nem megy, jön a kétségbeesés és így tovább. A net káros hatásai. Emlékszem mikor én ennyi idős voltam, még nem is neteztem, főleg mert csak egy tanyanetet voltak képesek adni. Most meg már a 3 éves gyerek is nyomja a neten a játékokat stb.

2014. jún. 10. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!