Tinik! Szerintetek mi kellene még az oldalamra?
Van egy tinioldalam, és szeretném még "fejleszteni" de nem tudom mit kellene. Szóval ötleteket és véleményt szeretnék Tinikorú lányoktól.
címe: [link]
Elsősorban az kéne még az oldaladra, hogy legalább középen legyen, mert most jobbra van csúszva az egész (legalábbis Chrome-ban).
Aztán azt a cukimuki sünit vedd le. Ez nem tinédzser, hanem óvodás szint.
Aztán erőltess magadra egy kis helyesírást és igényességet: az elgépeléseket javítsd már ki! Jó lenne ha végre valaki ellensúlyozná a mai tinik átlagos IQ-jának zuhanását. Sajnos jelenleg te is lefelé húzod ezt az értéket.
Ezután gondold át újra a tartalmat, amit megosztasz, kategorizáld újra. Jelenleg összevissza van minden: a menüben van 5 link, abból egy egy hosszú cikklistára mutat. Ahogy látom, főleg saját gondolatokat osztasz meg, ami jó, mert nem másolsz (legalábbis nem egy-az-egyben). Szerintem erre tökéletes lenne a blog formátum. Én azt javaslom térj át a Blogger.com-ra.
A honlap címének kitalálhatnál valami megjegyezhetőt és értelmesebbet, nem hiszem, hogy rajtad kívül bárki is érti, hogy kerültek ezek a betűk egymás mellé. Mondjuk annyiból jó és maradhat ez, hogy egyedi.
Illetve ne te mondd meg és rágd a látogató szájába, hogy "ez egy cool tinioldal", ezt a döntést bízd a látogatóra.
már bocsi de ez ilyen ált sulis nak nézki mintha 1 8 éves csinálná :(
tehát 1 törlés gomb lenne rájó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!