Hogy lehet képet/szöveget kiemelni FB megosztás gombhoz?
itt kreáltam megosztás gombot, és nem tudom hogy kell megoldani h a megosztásban szerepeljen kép v szöveg is
Egye fene, kikerestem neked a releváns részt, mivel kicsi sok a szöveg a facebook API leírásban:
Na jó, egy tömör leírás is hozzá:
Amikor a facebookon tartalmat osztasz meg, vagy egyszerűen egy linket beteszel, a rendszer automatikusan ellátogat az adott oldalra, infót gyűjt és azt jeleníti meg.
Az itt látható meta tagekkel befolyásolni lehet a megjelenő tartalmat.
Ha ezek nincsenek, akkor próbálkozik a description metataggel és valami random képpel, ha az sincs, akkor simán hagyja az URL-t ha jól rémlik.
A lényeg, ha az oldaladra felteszed és kitöltöd a linken található elemeket, akkor máris szépen fog kinézni, ha nyomnak rá egy tetsziket vagy linkelik, vagy valami.
ingyenes kiszolgáló oldalon is müködik? mert beraktam ami volt og tagos meta de ugyanugy semmi (headen belül helyeztem el)
atw.hu-ra van feltöltve
Megy, DE az a gond, hogy a reklám miatt az ATW egy keretet húz az oldal köré és abba teszi a tartalmadat egy frame-ben.
Azon pedig a facebook nem lát át.
Egy egyszerű megoldás az átirányításra:
<script type="text/javascript">
<!--
if (top.location != self.location)
top.location = self.location;
-->
</script>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!