Hogyan tudok egy rekord elso par karakterere utalni csak? (PHP)
bocsi ha hulyen van megfogalmazva a kerdes.
van egy mysql tablam amibe van egy olyan oszlop ahol a pontos datum van bent. ugy hogy ev honap nap ora perc masodperc.
nah most a tabla kiiratasanal szepen be is jonnek az ertekek. mar megcsinaltam a filter reszet a nevekhez, de a datumhoz nem tudom, mert hogy csinalom azt, hogy gettel, atadjam csak az elso X szamu karaktert es rakeressen az adatbazisba azokra a sorokra ahol az ev honap es nap is megegyezik. de az ora meg a perc az tok mind1.
koszi a segitseget
#10: kérlek írd meg miért értelmetlen, és mi a hiba benne.
és azt is hogy a tied milyen beállítások mellet nem dob ki szintaktikai hibát!?
#11: alap php szerver mellett. Semmi baja sincs vele, de akárhol próbálom, működik. Ha itt írtam el valamit, akkor kérlek nevezd meg, hátha.
Miért is értelmetlen?
Na, nézzük csak.
{}-qvamód kell az oda. Nem hibás, de nem kell.
""-szórakozz mással.
Egyebekben nem a szintaktikai hibákkal vannak gondok, mert elvileg nincsenek, hanem azzal, hogy semmi értelme f^szságokat gépelgetni, mert a debugger úgy törli, ahogy van, ha továbbküldöd neki.
Wtf, a real escape kiszedi
*""* helyett *\_←""*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!