Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek mennyire esztétiku...

Szerintetek mennyire esztétikus az általam készített honlap?

Figyelt kérdés

Egy építőipari vállalkozás honlapjának dolgozok a dizájnján. 2 napja finomítgatom, teljesen saját elképzelés alapján. Viszonylag kezdő vagyok a szakmában, ezért szeretnék véleményeket kérni, hogy jól van-e így? Ha esetleg nincs, hogyan csináljam, hogy jó legyen?

Itt a link: [link]

Egyelőre csak a dizájn része érdekel, a többi apróság nem. Előre is köszönöm a segítséget!

2014. jún. 27. 13:34
1 2
 11/16 TappancsMancs ***** válasza:

Félvázlatnak jó azért de csak annak. Amit javasolnék: border kerekítés 3px, border szín világosabbra hogy ne legyen ilyen erős (érdemes több árnyalatot is kipróbálni), a szürke illik a szolgáltatáshoz már ha ez tárhely, logo text legyen szines 2 színnel (pl: szürke-kék, szürke-piros, , menü font kisebbre és bold is talán elhagyható, menü elválasztás lehetne dombor hatású de finoman, menü magasság is kicsit alacsonyabb de lapos se legyen, almenük túlzottan eltérőek a menütől - az legyen ugyanaz csak kicsit más árnyalatban.

Kéne milyen cégről/szolgáltatásról van szó, mert nem érdemes bármihez bármit.

2014. jún. 28. 16:33
 12/16 TappancsMancs ***** válasza:

Igen a felépítés is régies, kéne még fejléc és nem csak menü, kéne footer, meg ha kevés oldal van akkor jobb kihagyni az almenüket hogy legyen valami az oldalon, hogy ne legyen túl üres. A kezdés sem szerencsés mert ha nincs tartalom akkor nincs mit stilizálni :) előbb oda kell tenni a tartalmat és azt lehet színezni rendezni.

példa ha tetszik tiéd használd

[link]

A Kezdőlap szebb elnevezés :P

2014. jún. 28. 19:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Mire gondolsz dizájnként? Egy menüd van linkekkel. Ez egy kettő perces munka, még a háttér sem canvas átmenettel készült, hanem csak egy kép, amit betölteni kétszer lassabb.

Telókkal mi lesz? Ez ahhoz nem jó, tehát ha telóról nézem, a design értékelhetetlen.

A title folyamatosan főoldal, akárhová klikkelek.

A secconst logó kép. Ezzel csak annyi a baj, hogy betöltési időt kitolja, míg egy google font betöltése úgy 10 ms sincs.

A szürke+fehér szépen mutatna, de nem a weben, tehát alapból kuka. 2005-ösnek mondanám első ránézésre, manapság ritka a kerek design. És az obesity meg nagyon elterjedt. És az jól is néz ki.

[link] - az ő menüjüket puskázd, ha feltétlen ilyet akarsz.

2014. jún. 29. 09:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kritikát és tanácsokat. Mint említettem, kevésbé vagyok kreatív webdizájnt illetően, nem is igazán foglalkoztam vele idáig. Jobban érdekel a száraz webprogramozás, dehát ha már azt én csinálom, akkor a kinézetet is meg kell oldani valahogy :D
2014. júl. 1. 18:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Amennyiben úgy gondolod, hogy ebben van bármi nehézség, akkor csak hajrá.

Egyébként nem látok változást, de biztosan bennem van a hiba.

2014. júl. 1. 21:53
 16/16 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam, hogy nehéz lenne, csak azt mondtam, hogy nem vagyok elég kreatív. Úgy overall. Nincs változás és nem is lesz egy darabig, mert elkezdtem programozgatni a dolgokat localhoston, és nem töltöm fel szerverre csak miután kész lesz.
2014. júl. 1. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!