Html szerkesztéshez melyiket ajánlanátok, Bluefish vagy Notepad++?
Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 14:39
1/8 anonim válasza:
Ezekből a Bluefish-t. Bár egyiket sem szeretem igazán. :)
2/8 anonim válasza:
Próbáld ki mindkettőt. Én egyébként a notepad++-t használom.
3/8 anonim válasza:
Én szerintem a notepad++.
Vagy,ha kezdő vagy akkor Nvu!
6/8 PHP de kóder! válasza:
vim
meg mindig
vagy 100 ilyen topic van mar, ha olvasni sem tudsz, minek akarsz weblapot kesziteni?
7/8 anonim válasza:
Mind a kettő jó...
kifejezetten htmlhez Bluefish talán jobb, mert lusta embert sok gépeléstől megszabadíthatja. (igen tudom a notepad++ is sokat tud sőt, rengeteg plugin van hozzá, de aki kezdi az lehet nem az ideális kiegészítők vadászásával akar foglalkozni rögtön)
persze ízlések és pofonok különbözőek... én is azt javaslom próbáld ki mindkettőt.
8/8 anonim válasza:
Full modolatlan notepad++-t használok, és rohadtul meg vagyok vele elégedve, nekem a szín általi kiemelés bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!