Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Programozók heeelp?

Programozók heeelp?

Figyelt kérdés

készülőben van az oldalam ,és nem akarom hogy össze vissza legyenek a html fájlok ezért csináltam egy mappát .

van a "fórum" menüpontom, abban vannak külön linkek, pl : telefonok.

és amiket a telefonokra kattintva lennének eérhetőek,azok nem működnek ha külön mappába rakom őket,csak akkor ha a többi fájl közé rakom.

így viszont az lenne a végeredmény hogy össze vissza van minden és ezt nem szeretném.

hogyan lehetne megoldani az én elképzelésem szerint ?

<li class='last'><a href='fórum/telefonok.html'><span></span></a></li>

én így kartam megoldani de valamiért nem működik

2014. jún. 21. 17:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Am annyit sikerült elérne hogy a fórum/telefon belüli dolgokra kattintva bejön, de sajna olyan mintha elem kezdtem volna az oldalt.

Tehát a főmenü eltűnik felülről, a háttér és a doboz is amibe írni szoktam, tehát minden.

2014. jún. 21. 18:53
 12/20 A kérdező kommentje:

Olyan mintha el sem kezdtem volna.

Elírtam

2014. jún. 21. 18:54
 13/20 A kérdező kommentje:
És csak így bal oldalt látszik minden egy fehér lapon
2014. jún. 21. 18:55
 14/20 ejbenjaro ***** válasza:
Azt hiszem itt az ideje tanulgatnod még a html-t. Nagyon úgy tűnik lövésed sincs mit csinálsz.
2014. jún. 21. 19:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nem programozóknak szóló kérdés. Olvasgasd a W3schools HTML-el foglalkozó oldalait, mert fogalmad sincs a HTML-ről.
2014. jún. 21. 19:47
 16/20 A kérdező kommentje:
egy szóval sem mondtam hogy értek hozzá,hanem csak érdekel és igyekszem elsajátítani.
2014. jún. 21. 19:52
 17/20 anonim ***** válasza:

[gonosz on]Igyekezz jobban :)[gonosz off]

Tényleg olvasgasd a w3schools-t (w3schools.com), vagy más hasonló oldalt.

2014. jún. 21. 19:59
 18/20 A kérdező kommentje:

egyébként pedig az már annyira nem egyszerű hogy a főmenün belül és még azon belül is az egyik menüpontban létrehozzak egy külön oldalt ahol van még 10 másik témakör...

legalább is számomra nagyjából itt állt meg a tudomány ( egyenlőre ) majd valahogyan megoldom,

viszont könyveket nem fogok olvasni mert szerintem baromira csak időpazarlás volna,ráadásul én amúgy is inkább gyakorlatiasnak tartom magamat

2014. jún. 21. 20:31
 19/20 anonim ***** válasza:

1. Fórum és hasonló dinamikus tartalmak, nem HTML hanem PHP.

( [link] )

2. Ezt ReWrite -al szokták megoldani, amikor az REQUEST_URI -t értelmezed.

( [link] )

3. Célszerű mindig oldalon belüli teljes elérési útvonalat megadni DocumentRoot könyvtártól kezdve.

( fórum/telefonok.html >>> /fórum/telefonok.html )

2014. jún. 22. 08:57
 20/20 PHP de kóder! ***** válasza:
_ne_ ide masold be, a pastebin oldalak pont erre valok
2014. jún. 23. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!