Programozók heeelp?
készülőben van az oldalam ,és nem akarom hogy össze vissza legyenek a html fájlok ezért csináltam egy mappát .
van a "fórum" menüpontom, abban vannak külön linkek, pl : telefonok.
és amiket a telefonokra kattintva lennének eérhetőek,azok nem működnek ha külön mappába rakom őket,csak akkor ha a többi fájl közé rakom.
így viszont az lenne a végeredmény hogy össze vissza van minden és ezt nem szeretném.
hogyan lehetne megoldani az én elképzelésem szerint ?
<li class='last'><a href='fórum/telefonok.html'><span></span></a></li>
én így kartam megoldani de valamiért nem működik
Am annyit sikerült elérne hogy a fórum/telefon belüli dolgokra kattintva bejön, de sajna olyan mintha elem kezdtem volna az oldalt.
Tehát a főmenü eltűnik felülről, a háttér és a doboz is amibe írni szoktam, tehát minden.
Olyan mintha el sem kezdtem volna.
Elírtam
[gonosz on]Igyekezz jobban :)[gonosz off]
Tényleg olvasgasd a w3schools-t (w3schools.com), vagy más hasonló oldalt.
egyébként pedig az már annyira nem egyszerű hogy a főmenün belül és még azon belül is az egyik menüpontban létrehozzak egy külön oldalt ahol van még 10 másik témakör...
legalább is számomra nagyjából itt állt meg a tudomány ( egyenlőre ) majd valahogyan megoldom,
viszont könyveket nem fogok olvasni mert szerintem baromira csak időpazarlás volna,ráadásul én amúgy is inkább gyakorlatiasnak tartom magamat
1. Fórum és hasonló dinamikus tartalmak, nem HTML hanem PHP.
( [link] )
2. Ezt ReWrite -al szokták megoldani, amikor az REQUEST_URI -t értelmezed.
( [link] )
3. Célszerű mindig oldalon belüli teljes elérési útvonalat megadni DocumentRoot könyvtártól kezdve.
( fórum/telefonok.html >>> /fórum/telefonok.html )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!