Szerintetek milyen a blogom?
Nem nagyon olvassák, mások a témában sokkal népszerűbbek. Tehát nem a témával van gond, az keresett, de engem mégse olvasnak annyian. Hogyan tudnám népszerűsíteni a blogom?
Miben kellene változtatnom? [link]
Szerintem a te blogod egy tipikusan átlagos blog. Semmi extra. Sokan írnak ebben a témában, és ha nem tudsz újat mutatni, akkor nem fognak olvasni. Ennyi az egész. Én a helyedben készítenék egy egyedi dizájnt. A háttér szinte minden blogspot-os honlapon felbukkan pl. A fejlécet pedig a helyedben egyedivé tenném. A témája szerintem nem túl érdekelt, de mindegy, arról írsz amiről akarsz. A cikkek unalmasak, és bármennyire is szeretem a lakkokat, nem kelted fel a figyelmemet. Jó, oké bemutatsz néhány lakkot. Ettől még nem lesznek olvasóid. Tehát a dizájn és a cikkek... aztán, Tudnak a blogodról? Úgy értem vannak szövetségeseid/társoldalaid? Ha nem hát szerezz néhányat?
És tegyél fel magadnak egy nagyon fontos kérdést: Szerinted más miért olvassa a blogod? Mi a pláne benne, ami vonzza a látogatókat? Ha nincs semmi ilyen, akkor érdemes lenne kitalálni valamit. Valami újat és különlegeset. A szövegszín túl halvány nekem, és lehetne egy kicsit egyedibb betűtípus.
Esetleg ha nagyon nincs látogatód, akkor kommentelj más honlapokon, és linkeld be a blogod. Hogy tudjanak rólad.
További jó szerkesztést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!