Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek milyen a blogom?

Szerintetek milyen a blogom?

Figyelt kérdés

Nem nagyon olvassák, mások a témában sokkal népszerűbbek. Tehát nem a témával van gond, az keresett, de engem mégse olvasnak annyian. Hogyan tudnám népszerűsíteni a blogom?

Miben kellene változtatnom? [link]

2014. jún. 20. 21:21
 1/3 anonim válasza:

Szerintem a te blogod egy tipikusan átlagos blog. Semmi extra. Sokan írnak ebben a témában, és ha nem tudsz újat mutatni, akkor nem fognak olvasni. Ennyi az egész. Én a helyedben készítenék egy egyedi dizájnt. A háttér szinte minden blogspot-os honlapon felbukkan pl. A fejlécet pedig a helyedben egyedivé tenném. A témája szerintem nem túl érdekelt, de mindegy, arról írsz amiről akarsz. A cikkek unalmasak, és bármennyire is szeretem a lakkokat, nem kelted fel a figyelmemet. Jó, oké bemutatsz néhány lakkot. Ettől még nem lesznek olvasóid. Tehát a dizájn és a cikkek... aztán, Tudnak a blogodról? Úgy értem vannak szövetségeseid/társoldalaid? Ha nem hát szerezz néhányat?

És tegyél fel magadnak egy nagyon fontos kérdést: Szerinted más miért olvassa a blogod? Mi a pláne benne, ami vonzza a látogatókat? Ha nincs semmi ilyen, akkor érdemes lenne kitalálni valamit. Valami újat és különlegeset. A szövegszín túl halvány nekem, és lehetne egy kicsit egyedibb betűtípus.

Esetleg ha nagyon nincs látogatód, akkor kommentelj más honlapokon, és linkeld be a blogod. Hogy tudjanak rólad.

További jó szerkesztést!

2014. jún. 22. 11:20
 2/3 anonim válasza:
Ja és még annyit, hogy a GYK.-n sem reagálsz a válaszokra. Ha a látogatóidat is így kezeled, akkor biztos elmennek. Az olvasókkal törődni kell. És kell egy jó dizájn, na meg persze jó cikkek. Ha te semmit nem fogadsz meg azokból amit leírnak neked, akkor a kérdésed kiírása is fölösleges időpocsékolás volt.
2014. jún. 25. 09:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Most értem el idáig, hogy válaszoljak. egyébként megfogadom a tanácsokat. Lecseréltem a hátteret, egyedi a fejléc is. A betűszín fekete, ennél nem tudom erősebbre venni.
2014. júl. 2. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!