Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudnám növelni a...

Hogyan tudnám növelni a blogom látogatottságát? Vagyis inkább milyen komolyabb hibák vannak az oldalamon?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jún. 1. 15:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hát a látogatást nem az ide kilinkeléssel.

Pl. 3-nál több cikkel.

Pl. GYIK bannercsere programmal.

Pl. nem globális kérdésekkel foglalkozni, hanem mint pl. a SmashHites: egy játékajánló oldal jó lehet.

Pl. nem olyanokról írni, amiről az index is írt, tehát egyedi téma.

2014. jún. 1. 15:43
 2/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ. A linket meg nem azért írtam, hogy így szerezzek látogatókat hanem, hogy ne vaktában keljen tanácsokat adni :)
2014. jún. 1. 16:09
 3/14 anonim ***** válasza:
Oks, nem is azért, csak mert általában aztán mindenki kiírja, hogy "mi a véleményetek?".
2014. jún. 1. 16:27
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Miért akarod növelni a blogod látogatottságát?
2014. jún. 1. 19:51
 5/14 anonim ***** válasza:
#4: vajon miért? AdSense?
2014. jún. 1. 21:17
 6/14 anonim ***** válasza:
Akármilyen gúnyosan is mondod, ez egy értékelhető válasz. Amennyiben arra vár hogy a hirdetésekre fognak a felhasználók kattintani, akkor olyan témákat kell találnia, amely ami érdekli a saját keresettel rendelkező fogyasztókat. Pl. szerintem a játékleírások nem feltétlenül ilyenek.
2014. jún. 2. 10:26
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a mai világban egy új(!) játékokat bemutató blog még jó is lehet. Persze egy kicsi SEO sem árt.
2014. jún. 2. 19:42
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) annyi biztos, hogy ennél a témánál maradok mert ez érdekel, és szerintem van benne potenciál :) a SEO tudom, hogy fontos, sokat olvastam róla az elmúlt napokban, de arra kellett rájönnöm, hogy pénz nélkül sajnos nem fog olyan jól menni, mivel mindenképpen hirdetnem kellene :/ és egy rendes domain is jó lenne, mert a keresők azokat jobban szeretik, mint az ilyen al domaineket :/ és igen, az adsense is tervben van, de ahhoz nézettség kellene, még esetleg youtube videókon gondolkodok (az oldallal párhuzamosan persze), de egy biztos, nem adom fel :)
2014. jún. 2. 20:37
 9/14 anonim ***** válasza:

Nu.

SEO alapvetően megcsinálható pénz nélkül, saját magadnak is, csak itt a probléma, hogy az "android" és "játék" és "blog" szavakra kell bent lenni az első 5 találat között, ami viszonylag lehetetlen.

AsSense: 0 látogató esetén is megcsinálható, lényeg az, hogy az oldalszerkezetbe már most beépítsd, hogy aztán majd ne kelljen nagyokat változtatni.

2014. jún. 2. 20:48
 10/14 A kérdező kommentje:
A blogger.com-on létrehozott blogoknál ugye alapból be lehet rakni adsense-t, de nekem valamiért inaktív (A blog jelenleg nem jogosult az AdSense használatára.) erre korábban azt a választ kaptam, hogy azért mert nem elég magas a nézettség
2014. jún. 2. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!