Miért jelent meg az oldalamon ez a hirdetés?
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Miért jelent meg az oldalamon breakingworldnewstoday.com hirdetés?
Saját tulajdonú domain és magyar szerveren van.
Ma meg ott díszeleg a főoldalon.
Tudja valaki, hogy miért?
Első körben arra gondolok, hogy a weblapodat feltörték. Én átnézném a helyedben a honlap forráskódját, hogy találsz-e benne valami oda nem illőt.
Ha tényleg feltörték, akkor pedig azt a biztonsági rést, ami a weboldaladon van sürgősen be kellene tömni.
Sajnos sok weblapkészítő azt sem tudja, hogyan kell biztonságos weboldalakat készíteni, és olyan támadási lehetőségeket hagynak a hackerek részére, hogy a weboldalt pár perc alatt meg lehet fertőzni kártékony kódokkal, vagy adatokat lehet ellopni a weboldal adatbázisából.
Láttam már hasonlót, egy hosszú hibaüzenet/felszólítás jelent meg a semmiből.
Egy plugin volt a probléma: a halvány kisbetűs (vagy rejtett már nemtudom) copyright tájékoztatóját a saját oldaláról töltötte be php-val. Ott volt a felszólítás, és így került át a plugint használó oldalra.
Szóval ha használsz valamit, amit nem te írtál, nézd át a megjelenített forráskódot, derítsd ki melyik pluginból jöhet, hátha ez a gond.
Nincs semmilyen rés, az oldal, adatbázis is rendben van.
Más böngészővel is megjelent a hirdetés.
Találkoztam több helyen is ilyen hirdetésekkel.
Egyenlőre megoldottam .htaccess tiltással.
Viszont számomra hihetetlen, hogy történhet ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!