Valami értelmesebb weboldalt szeretnék összehozni. Belevágjak vagy felejtsem el?
Nagyon alap weblapszerkesztési ismeretekkel rendelkezek, sajnos mi a suliban ennyit tanultunk, ez a weblap is a már maga korában is elavult 2003-as Frontpage-el készült. Nagyon tetszenek a HTML5 weblapok, valami hasonlóan egyszerű weblapszerkesztő létezik hozzá? Vagy ilyen tudásnak nem nevezhető infóhalmazzal felejtsem el, hogy normális weboldalt csináljak?
A jelenlegi weblap: www.veronikaapartman.ininet.hu
Köszönöm a válaszokat!
Ha ilyen szerkesztőkkel akarsz szarakodni, már most felejtsd el.
Ha érdemben össze akarsz hozni valamit, kezdd el megtanulni a HTML, CSS, JavaScript és PHP nyelveket.
A gond ott van, hogy keretrendszert használsz, és ezért egyszerűnek látod. Ha valóban egyedi kéne, az 3-végtelen hónap, és ott még örülsz, ha megoldod az oldal tartalmának változtatását.
Először HTML, utána CSS, utána JS, PHP. Közben minden egyéb szükséges.
Ha viszont nem számít az egyediség, akkor a Wordpress kell neked: minden funkció benne van, ami neked kell, és roppant egyszerűen kezelhető, egész király.
Kicsit elavultnak érzem (nyilván jogosan) ezért szeretnék újítani. De ilyen szinten nekem nem sok közöm van az informatikához, ezért keresek alternatív megoldást :)
Vagy esetleg fel tudnám dobni dizájnötletekkel a mostanit is? Nyilván nincs minden lehetőség kiaknázva, nem az a lényeg hogy nagyon csili-vili legyen, csak azért nézzen ki valahogy.
Amit én elsőre legnagyobb hibájának tartok az az, hogy a méretek nem igazodnak a képernyő felbontáshoz. 1280 x 1024 ok, 1024 x 768 nem ok :)
Csak erre a kettőre néztem. Add meg %-osan a méreteket már jobb - minden felbontásban - ugyanazt a képet fogja festeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!