Szerintetek belevágjak?
Sziasztok! :)
Szeretném a véleményeteket kérni. Sokat gondolkodtam a YouTube videózással kapcsolatban és szívesen kipróbálnám, eléggé érdekelnek az ilyen dolgok. 15 éves már elmúltam, anyukám támogatna az ötletemben. Viszont kicsit tartok tőle, hogy a környezetem mit szólna ehhez. Nem tartanának túl fiatalnak? Belekezdjek ebbe az egészbe?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)
Hát nem tudom ki milyennek tartja ezt az ötletet, de ilyen érdekesebb, viccesebb tageket, videókat, DIY-okát készítenék, valamint igazából ilyen "beszélgetős", tanácsadós videókra gondoltam.:) Szeretek emberekkel foglalkozni. Persze közbe bejöhetnek esetleg sminkes, haul vagy bármilyen videó, amit meg tudok valósítani.:) Nem tudom kinek mi a véleménye erről.
Az előző kommentelőknek köszönöm a választ! :) Sokat gondolkodtam ezen a dolgon és igaz, addig nem érdemes belekezdeni, amíg mások véleményén görcsölök. Ezen igyekszem változtatni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!