Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez igaz, belevágjak?

Szerintetek ez igaz, belevágjak?

Figyelt kérdés

Elég kilátástalan helyzetbe kerültem, és nézegettem minden féle-fajta hirdetést, reklámot. Rábukkantam erre, de nem vagyok benne biztos, hogy nem átverés! Tudnátok segíteni ebben? Vélemény vagy esetleg (ha van) tapasztalat?!

Kicsit naiv vagyok és hiszékeny, de azért így "látatlanban" nem ugranék bele...

[link]

Esetleg valami kis kiegészítő, otthonról végezhető állást javasolnátok? (Ebben a témában is nézegettem hirdetéseket, de sajnos azok átverések voltak (legalábbis szerintem, mások leírt tapasztalatából kikövetkeztetve...) mint pl.: borítékolás stb.. gondolom aki szintén keresgélt már ehhez hasonlókat találkozott ezekkel!

Köszönöm segítségeteket!

2014. márc. 18. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a weboldal pont a "kilátástalan helyzetbe került" minden lehetőségbe bele kapaszkodni próbáló emberkéket akarja megkopasztani. Már a weboldalán is látszik. Luxus autó, sok della meg csodálatos helyek, annyira tipikus... Ez valami tőzsdés maszlag, bele invesztálod a pénzed, aztán csak buksz rajta. Ők meg elmagyarázzák neked hogy miért nem értesz az egészhez. Amúgy megpróbálkozhatsz rég óta futó mlm-ekkel. Nekem nincs gyomrom az ilyenhez, de hátha neked bejön. Keress rá.
2014. márc. 18. 15:35
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod!

Igen, nekem is ezek a képek voltak a feltűnőek. Hát gyanúm beigazolódott. :/

Már szemezgettem az mlm-mel, de nem hinném, hogy nekem való, a legtöbb ismerősöm fix helyen vásárol, ismert termékeket, ismeretlenekkel nem próbálkoznának, inkább a bevált dolgokat veszik, és ez érthető is! Egyébként sem ajánlnék közvetlen ismerőseimnek olyan termékeket, amikről én sem tudok oly' sokat, vagy csak keveset.

(én vegyszeres és élelmiszer "ügylettel" találkoztam, de amint olvasgattam róla, le is mondtam róla)

2014. márc. 18. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Baromság!
2014. márc. 18. 18:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!
2014. márc. 19. 02:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Átverés.
2014. márc. 19. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Első válaszolónak teljesen igaza van!

Én is elég jól ismerem az ilyen oldalakta, és erre ránézve.... ugyan ez jut eszembe.

Egyébként én 1.5 évig keresgéltem ilyen otthoni munkát, de csalásokon meg átveréseken kívül semmit nem találtam!

Viszont...... Most elég jó helyen vagyok, internetes befektetés, és nagyon jövedelmezőnek ígérkezik.

Ha érdekel, és van kedved, csak írj és segítek!:)

2014. márc. 19. 15:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. márc. 20. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!