Szerintetek ez igaz, belevágjak?
Elég kilátástalan helyzetbe kerültem, és nézegettem minden féle-fajta hirdetést, reklámot. Rábukkantam erre, de nem vagyok benne biztos, hogy nem átverés! Tudnátok segíteni ebben? Vélemény vagy esetleg (ha van) tapasztalat?!
Kicsit naiv vagyok és hiszékeny, de azért így "látatlanban" nem ugranék bele...
Esetleg valami kis kiegészítő, otthonról végezhető állást javasolnátok? (Ebben a témában is nézegettem hirdetéseket, de sajnos azok átverések voltak (legalábbis szerintem, mások leírt tapasztalatából kikövetkeztetve...) mint pl.: borítékolás stb.. gondolom aki szintén keresgélt már ehhez hasonlókat találkozott ezekkel!
Köszönöm segítségeteket!
Köszönöm válaszod!
Igen, nekem is ezek a képek voltak a feltűnőek. Hát gyanúm beigazolódott. :/
Már szemezgettem az mlm-mel, de nem hinném, hogy nekem való, a legtöbb ismerősöm fix helyen vásárol, ismert termékeket, ismeretlenekkel nem próbálkoznának, inkább a bevált dolgokat veszik, és ez érthető is! Egyébként sem ajánlnék közvetlen ismerőseimnek olyan termékeket, amikről én sem tudok oly' sokat, vagy csak keveset.
(én vegyszeres és élelmiszer "ügylettel" találkoztam, de amint olvasgattam róla, le is mondtam róla)
Első válaszolónak teljesen igaza van!
Én is elég jól ismerem az ilyen oldalakta, és erre ránézve.... ugyan ez jut eszembe.
Egyébként én 1.5 évig keresgéltem ilyen otthoni munkát, de csalásokon meg átveréseken kívül semmit nem találtam!
Viszont...... Most elég jó helyen vagyok, internetes befektetés, és nagyon jövedelmezőnek ígérkezik.
Ha érdekel, és van kedved, csak írj és segítek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!