Tudtok írni nekem olyan forrásokat amik segíthetnek a php tanulásban? Főként magyar könyvek vagy videók érdekelnének, mert amiket eddig láttam nem nagyon jöttek be. C# és Pascal alapokat úgyahogy tudom és HTML-t is tanultam de a php-t szeretném úgy igazán megtanulni először.
a 4-es verzióhoz megtalálod a neten is azt hiszem ingyen, linket nem adok, mert nem tudom ingyenes lett-e valóban vagy warez
a lényeg: ebből el tudsz indulni, alapokat jól elmondja, hogy képben legyél. nem mindenbe ássa bele magát, de nem is kell, ráér majd akkor ha már úgy félig-meddig tudod mit csinálsz.
2014. jún. 5. 12:18
4/9 anonim válasza:
w3schools
2014. jún. 5. 17:04
5/9 anonim válasza:
W3schools, szájbarágós: codeacademy.
Azt azonban meg kell értened, hogy erős html-tudás nélkül nem lesz egyszerű php-kódokat írni.
Videók: nem jók.
Előre megírt forráskódok: tartózkodj tőlük. A lényeg, hogy te magad készítsd el, amit akarsz. Így fogod megjegyezni, nem átnézéssel. Illetve az sem lehet rossz, ha utána megpróbálod újraírni segítség nélkül, vagy megoldást találni a problémára egy másik úton.
2014. jún. 5. 17:21
6/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, a videók amiket láttam nem voltak a legjobbak, ezért is kérdeztem hátha van egy-kettő amit még nem sikerült meglesnem és jó. Viszont köszönöm a segítséget ez a könyv(sikerült megtalálnom egy oldalon ugyanezt) és a w3school is, meg a codeacademy is elég királynak tűnik így első ránézésre.Köszi szépen!
2014. jún. 5. 21:32
7/9 anonim válasza:
Híres hírhedt Tanuljuk meg a PHP 4 használatát 24 óra alatt című könyvből tanultam én meg anno. Nekem nagyonbejött, mert print("hello word") től indul és sokmindenre kiterjed, szerintem nagyon jó 400 oldalnyi alapozás. Tudtommal van már frissített verzió, csak PHP 5 használatát címmel
2014. jún. 8. 23:02
8/9 anonim válasza:
#7 ezt ajánlottam én is. nekem is bevált, de a szakik lehúzták. csak tudnám miért? aki szerint rossz, leírhatná azt is, hogy miért tartja annak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!