Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mikorérzed ugy, hogy na...

Mikorérzed ugy, hogy na eljött az ideje bezárni az oldalad? Mert én nagyon bizonytalan vagyok most.

Figyelt kérdés

/előre bocsii a helyesirási hibákért csak notebookon irok és kicsit ducik az ujjaim ehez :)/

Na arról lenne szó,hogy van a mindenkilapán egy Miley Cyrusról szoló honlapom bár nem ez a lényeges hanem az,hogy van mikor ilyen 2 órát szenvedek vele elcsúszik,mint most is..nm tudom ha most lerom az oldimcimét az szabálytalan-e szóval nem irom le..majd ha valakit érdekel leirom na mind1..szóval nektek mikor telik be a pohár ,hogy na mostmár elég törlöm az oldalt megyek másik oldalra (pl.gportal)??Mert én annyira nem tudom,mert már adtam pár esélyt a mindenkilapjának..vagyis nem ez az első..de most emgkédztem a látogatoimat,hogy irják majd meg ők mit gondolnak..de nekem kell döntenem és lécci segitsetek dönteni..bocsii ha hoszú lett.

2010. jan. 1. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én alapból nem mennék mlap-os vagy gportal-os oldalra.

Inkább tanuld meg a HTML-t, CSS-t, stb-t, és csinálhatsz egy profi oldalt, ami nincs így megszabva.

2010. jan. 1. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
az összes sablon fos. de elsősorban valszeg azért nem látogatják az oldalad(gondolom ezért zárnád be), mert nem csinálod jól, illetve olyan a téma ami nem érdekel senkit. ezeknek a hiányában csinálhatsz profi lapot akkor se fogja a kutyát se érdekelni.
2010. jan. 1. 23:22
 3/4 anonim ***** válasza:

ha nagyon sok a látogató akkor ne szüntesd meg...ha esetleg máshol folytatod a munkádat(pl. gportal) kiíírod az mlapos oldaladra hogy az oldal elköltözött és beírod az új oldalad linkjét...ha nincs valami sok látogató akkor meg döntsd el miatakarsz törlöd vagy folytatod!

amúgy ezek iylen sablon oldalak érdemes saját fejlesztésű oldalba kezdened de a döntés ittis rajtad áll...

2010. jan. 7. 17:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat..bocsii hogy csak most válaszolok..

Fél év alatt 14ezer látogató és nem szoktam ugy hidetnii minden 2.oldiin..hanem mindig vissza jönnek =)

Egyenlőre nem zárom be az oldalam..köszii a segitséget =)

2010. jan. 21. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!