Mi a baj az XP-mel, hogy ha több fájlt akarok kijelölni bizonytalan a kijelölés?
Figyelt kérdés
Ha több dolgot jelölök ki egyszerüen össze-vissza jelölget mindent és szinte képtelenség gyorsan és pontosan a kiválasztott fájlt kijelölni. Az egeremmel semmi baj nincs, a régi 10 éves AMD 770 MHz gépemmel nem volt ilyen baj, most vettem egy használt asus alaplapú 2.8 GHz pentium 4-es gépet, az xp rajta volt és van egy Visual Task Tips program felrakva.
Mi a hiba oka és hogyan lehet ezt elhárítani?
2010. okt. 21. 17:06
1/6 anonim válasza:
Én a helyedben nem nyomozgatnék ,hogy mi lehet a rossz egy használt gépen,simán újrahúznám.
2/6 Jenci válasza:
Ha úgy vetted,hogy már rajta volt az xp,akkor elég nehéz megmondani.Ha pedig nem az egér a hibás,akkor telepítsd újra.
3/6 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy az újratelepítést csak végső esetben szeretném alkalmazni.
2010. okt. 21. 17:31
4/6 Jenci válasza:
Jó,csak lehet az előző gazda valamit megszerzett--úgyértem vírust.Ha Total Commander-t használsz,próbáld újratelepíteni,illetve próbálj ki egy másik egeret.
5/6 A kérdező kommentje:
Mai nap az Avast 5 Free vírusirtót futtattam és a teljes vizsgálatot alkalmaztam, nem talált semmit. Bár az XP automatikus frissítés nincs bekapcsolva.
2010. okt. 21. 17:54
6/6 A kérdező kommentje:
Nem a Total Commanderben van a hiba, hanem pl winampban próbálok zenét válogatni a listába egyszerűen össze vissza jelölget mindent. És ez van videolejátszókban is.
Csak azt akarom elérni, hogy újratelepítés nélkül kijavítsam ezt a problémát.
2010. okt. 21. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!