Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek milyen az új...

Szerintetek milyen az új honlapom?

Figyelt kérdés
[link]

2014. ápr. 29. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem még hogy mi a célja. Itt mindenki tud saját blogot regisztrálni?
2014. ápr. 29. 15:58
 2/10 uno20001 ***** válasza:

Szerintem csak a gombok változtak meg. Amikor a "FlashVideó beszúrása" hivatkozást akartam megnyitni, ez a biztató üzenet fogadott:

"A cím nem található:

[link] cím, melyet meg akart nyitni, jelenleg nem elérhető. Győződjön meg róla, hogy a webcímet (URL) helyesen írta be, majd próbálja meg újratölteni a lapot."

2014. ápr. 29. 22:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Egyre jobb, látom, hogy néhány korábbi tanácsomat megfogadtad, szóval részemről van 1 pirospontod.

Mondjuk a szavazás gomb és a naptár még mindig nincs meg.

És szerintem rágyúrhatnál a nyelvezetre is.

Az "Utolsó látogatás" a statisztika blokkban egyrészt kissé bugos: 23:40-kor mentem ma először az oldaladra és 23:11-et írt ki, másrészt meg nem sok értelme van szerintem, az egyes lapmegtekintéseket (oldalon belüli kattintásokat) is látogatásnak veszi.

Beregisztráltam hogy kipróbáljam a saját fejlesztésű JS editorodat: nem működik Firefox-ban. Tuning ötlet hozzá: jó lenne szabványos ikonokkal megoldani, mert keresni kell az alapvető formázási lehetőségeket.

Profil törlési lehetőség sem ártana.

2014. ápr. 30. 00:18
 4/10 anonim ***** válasza:

Regisztrációnál:

A felhasználási feltételekben nem igazán szól semmi az adatvédelemről.

- Nem tudom pl. hogy használsz-e titkosítást a jelszónál, tehát használhatom-e ugyanazt a jelszót mint bárhol máshol.

- Ha nem írok be egy adatot, nem kerülök vissza a regisztrációhoz, csak hibaüzenetet ad ki, be kell írni újra mindent.

- nincs jelszóellenőrzés, ha elrontom a jelszavamat, sosem derül ki.:)

2014. ápr. 30. 00:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Ja, ugye közben elolvastam a Gyik-et. Alapvetően minden tiszteletem a tied hogy egyedül nekiálltál egy ilyen kaliberű honlap készítésének. Már így első ránézésre is elég sok munka lehet benne. Ha tanulás/gyakorlás célzattal készíted akkor fain, de ha ez tényleg egy blogszolgáltatást nyújtó portálnak készül, lehet nem neked kéne mindent megírni benne. Pl. használhatnál mások által előre megírt wysiwyg editort (bár tapasztalatból tudom hogy mennyire nehéz olyat találni amely pont az én igényeimet elégíti ki... :)

Ja és itt is, ha nem adok meg meta tagot, hibaüzenet, és léphetek vissza. :(

2014. ápr. 30. 00:55
 6/10 anonim ***** válasza:

nekem tetszik, de az kicsit "komolytalan" hogy hirdetés van felül.

Nyilván ez az ingyenes tárhelyek hátránya

2014. ápr. 30. 15:00
 7/10 A kérdező kommentje:

#1 Igen konkrétan ez is! Viszont nem kötelező! Mivel ez is egy blog, így csak lehetőséget kínál!

#2 Igen ezek ott maradtak a mai napon le kerülnek, mert már van egy utmútató a lapon, amit akkor látja személy ha regisztrálva van és belép.

#3 A szavazás jQuery alapon van, tehát ha rá klikkelsz az Igen-re vagy Nem-re már szavaztál, nincs szükség a gombra, és miútán szavaztál látod az eredményt és hány voks érkezett eddig. A Naptár megjelenik, az általam tesztelt böngészőkben(Chrome, Firefox, IE). A naptár is JavaScriptes, ha te nem engeded lefuttatni ezeket akkor sajnálom :)

A nyelvezetre jobban odafigyelek a jövőben!

A statisztika a te előtted lévő személy látogatását mutatja, ha elmész máshova utána a tiedet.Pluszban amíg az oldalon vagy nem vesz új látogatónak!

A saját szerkesztőm a Firefoxon is működik. Ha egyszer kétszer szerkesztettél vele, olyan mintha mindig ezt használtad volna.

Ha jobban körül néztél volna, van lehetőség profil törlésre!

#4 Ha el olvastad az alján ott van, hogy bővül, hamarosan ez is megtörténik.

-Igen használhatod, én is egy jelszót használok mindenhol.

-Böngésző Vissza gombja( de majd javitom :) )

-Ezt is megpróbálom be építeni.

#5 Oké!

META tag kötelező! Hisz a kereső ezt fogja nézni!

#6 Köszönöm!

Igen ez ezzel jár, ha lesz pénzem reklámmentességre akkor majd nem lesz ott!

Ennyit akartam válaszként!

Majd javítok még a honlapomon!

2014. ápr. 30. 16:53
 8/10 Német_Tibor ***** válasza:
Én elsőként egy favicon cserét javasolnék...
2014. ápr. 30. 20:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Azt értem hogy használhatom, de azt nem tudom hogy tikosítva van-e, szóval ha megnézed a mysql tábládat amiben a usereket tárolod akkor mit látsz a password mezőben?
2014. máj. 1. 00:43
 10/10 A kérdező kommentje:

#8 Miért van baj a mostani Favicon-nal?

#9 MD5 kódolásban van! Tehát csak betüket és számokat össze-vissza tehát nem a jelszót!

2014. máj. 1. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!