Van egy meglévő honlapom, és kellene készítenem angol- és német nyelvi változatot. Hogy lehetne legkönnyebben beapplikálni a meglévő honlapban. és mit pontosan?
weblap motorjának struktúrájától függő kérdés.
van mikor csak egy config, és nyelvi fájl, van hogy külön al mappába copy, és másik adb -t csinálsz neki.
van mikor szerkezetéből, és funkcionalitásából adódóan elkerülhetetlen a komplex átalakítás.
én készítettem a honlapot ,elég jó is lett,de még nem csináltam ilyet :)volt pár ötletem, pl,hogy megcsinálom az egészet angolul és németül, és úgy berakom, de azért kíváncsi vagyok:)
köszi!
Szia, a management lapon egyszerűen válaszd ki az "Add languages" menüpontot, klikkeld be amit még szeretnél, és Voila.
Ha nincs ilyened, akkor jó lenne tudni a Honlap-od nyelvét (nem a magar, német, meg angol, hanem a prog. nyelvet), esetleg az alkalmazás-szerver típusát, és HTTP szervert). Ezek a minimumok.
Nagyon nehezen lehet segíteni olyan kérdésben, hogy "hogyan cseréljek kereket"? Ez azért van, mert az F1 kategóriában más kerekek vannak, mint a robogóknál. A kerékpárnál megint más, és még ezer marhaságot kérdez a segítő; pl. első, v. hátsó kerét? (Nem mindegy?). Hát, nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!