Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weboldal figyelő programot...

Weboldal figyelő programot ismertek?

Figyelt kérdés
Olyan programra vagy online szolgáltatásra lenne szükségem, ami egy vagy több domainen lévő weboldal elérhetőségét figyeli. Pl ha egy oldal 10 percig nem elérhető akkor küld egy e-mailt vagy sms-t küld.
2009. dec. 12. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
PHP-val nem nehéz ilyet írni de kel lhozzá egy szerver vagy VPS ahol fut folyamatosan, nem nagy meló.
2009. dec. 14. 16:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok PHP guru ezért valami kész cuccnak vagy ingyenes online szolgáltatás félének örülnék.
2009. dec. 20. 21:02
 3/8 anonim ***** válasza:
igen csak azt is vedd figyelembe, hogy nyilván nem futhat egy szerveren a honlappal, hiszen amikor leáll, akkor a program is leáll, tehát nem tudna értesíteni. :-) Tehát egy másik szerveren kell futnia. Ezzel csak az a gond, hogy 100%-os rendelkezésre állású szerver nincs. A legjobb szerver szolgáltatók 99.8%-os rendelkezésre állást ajánlanak (de már majdnem hogy ez is ritka), ami akár hogy is nézzük az évente 17 óra leállást takar, ha jól számolom. És ha pont abban az órában szünetel, amikor a másik szerver is, akkor hogy figyeli? :-) Szóval, ha biztos megoldást akarsz, akkor ez nem olyan egyszerű feladat szerintem.
2009. dec. 20. 21:11
 4/8 anonim ***** válasza:
ilyet ingyen nem fogsz kapni. első voltam.
2009. dec. 20. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nem látezik ilyen program.Ha létezne is akkor nagyon drága lenne hisz folyamatosan csekkolni kéne az oldalakat.Ilyet max a google tudna írni.

Talán úgy lehetne megoldani ,hogy az oldalt futtató szervergazdával felveszed a kapcsolatot és ha leállás van akkor szól.

2009. dec. 20. 22:24
 6/8 anonim ***** válasza:

azért ennyire nem nehéz utolsó;)

én havi 1-2000 Ft-ért be tudnék ilyet üzemelni, de nem hiszem, hogy a kérdező fizetni szeretne érte:)

2009. dec. 20. 22:30
 7/8 anonim ***** válasza:
persze max 5-10 percenként ellenőrizné az oldal elérhetőségét. de az pont megfelel a kritériumoknak.
2009. dec. 20. 22:31
 8/8 A kérdező kommentje:
5-10 percenkénti figyelés bőven elég és valahol hallottam hogy van ilyen szolgáltatás (ingyenesen!) csak már nem emlékszem hogy hol és kitől, a neten meg nem találtam ilyet!
2009. dec. 21. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!