Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen jó HTML editor programo...

Milyen jó HTML editor programot ismertek?

Figyelt kérdés
Köszi
2010. febr. 11. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Jegyzettömb :-)

De komolyan, nem érdemes HTML editort használni, [link] oldalon találsz tutorialt és referenciát is a html nyelvhez, programozni nem kell tudni hozzá, a html csak jelölő nyelv és nincs túl sok féle tag. A jegyzettömb helyett pedig igazából valami notepad++, pspad, vagy hasonló programokat ajánlok, ezek számos hasznos extra funkcióval rendelkeznek a jegyzettömbhöz képest.

2010. febr. 11. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval. Én erre a célra a pspad nevű progit használom.

Ha grafikusabb szerkesztő kell akkor NVU.

2010. febr. 11. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Előző: csodálkozom, hogy pspad-et használsz és képes vagy NVU-t ajánlani grafikus alternatívaként. Azért az NVU nem egy okos jószág, valljuk be. Nekem kicsit mindig olyan érzésem van mint ha FrontPage-t használnék. A pspad-et használd az tényleg nagyon jó, vagy Notepad++, én is ezt használom honlapokhoz.
2010. febr. 11. 14:35
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Annyira azért nem szeretnék belemerülni, hogy jegyzettömbbel próbálkozzam, most egy HTML Kit nevű progit használok :)

2010. febr. 11. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy az NVU nem valami jó program, nem is használom. Csak nekem az jött le a kérdező hozzászólásaiból, hogy nem fog tudni megírni egy kódot, az nvu-ban meg elég húzgálni meg színezgetni. Csupán ezért ajánlottam. Amúgy a véleményem még annyi, hogy mai igényeknek megfelelő honlaphoz a html önmagában igen kevés, bár ez az alap.
2010. febr. 11. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!