Szerintetek jó ez a blog?
Szerintem jó. A nyelvtanon bőven van mit csiszolni illetve az oldalnak csak a felét foglalja el a szöveg, a jobb oldal teljesen haszontalanul üres.
A fantáziád, meg lelkesedésed értékelendő!
Drága Eszter.
A blogod snassz átlagos és egyben unalmas.
Lehet hogy van aki erre izgul de ez engem inkább naplóra emlékeztet.Ezt az oldalt nem arra teremtették hogy bárki is véleményt mondjon bármiről mert ez kimeríti a kérés fogalmát.Itt nem kérni szabad hanem kérdezni.A blog nem Weblap és ha egész nap ilyen kérdéseket olvasunk nem tudunk segíteni olyan embereknek akik elakadtak egy tényleges weblap készítésében.Ha ezzel akarod népszerűsíteni vagy egyáltalán olvasottá tenni a blogodat rossz helyen keresgélsz.
Fent az órát (Digital clock) szerintem vedd ki.
A címeket és az elválasztást tényleg egyértelműbbé kell tenni, illetve fejléchez lenne érdemes betenni egy jó képet.
szépfiú, cuki srác, fültágító, retroszemüveg...
már csak a hatásvadász coelho idézetek hiányoznak az instagram-fényképekről
Viszont a drága rezsimünk napi 1 testnevelésórája eredményét már most látom az órarenden.
"fölés,estünkbe,lépettbe,tekintető,szótse,csalódásért, átölözgettünk,hangultba,könyvel,"-ennyi helyesírással akár politikus is lehetnél.És hát az ilyen fogalmi zavarok"megérkezett az ofőnk álmodni de mertem róla hogy az ofőnk lesz egy matek tanár."
Szerinted hogy lehet erre építő jellegű kritikát írni.
1. - ez a történet a Szent Johanna Gimi. Nem kérdés volt, mert elfelejtettem kérdőjelet tenni a végére. Ez tény.
2. - dolgozd ki jobban a szöveget! Úgy értem - "Valaki kopogott Flora volt hogy mehetünk a suliba akkor már csak a táskámat kaptam fölés futottunk a suli irányába pont becsöngőre estünkbe." - tessék részletezni a dolgokat, ezek a lányok szó nélkül, futás nélkül, látnivalók nélkül érnek oda az iskolába? Odakint nincs semmi érdekes, sem szép idő vagy borongós felhők? Flóra sem mondott semmit? Nem köszönt, csak kopogott?
3. - [link] - aki valamilyen történetbe belekezd, az jó ha ismeri ezt az oldalt. Ha nem jut eszedbe más szó, az előző sorban viszont már ez áll, írd be és keress. [link] - itt meg, ha bizonytalan vagy valamiben (egybe írjuk? Rövid u? Két n betű?), írd be amit gondolsz, vagy kijavít vagy nem.
Figyelj a vesszőkre is!
4. - Ne kapkodj! Ha elsieted az egészet, akkor csak pár mondat lesz, üres tartalommal. Ne csak a nagy részletekre figyelj, mert ha megnézed a könyveket, ott is mindig részletezik a dolgokat.És tegyél bele több eredetiséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!