Tanácsadó blogot szeretnék készíteni, de hogy kezdjek hozzá?
Nem vagyok az a nagy blogger, tehát nem tudom, hogy működik, de nagyon szeretnék segíteni másoknak, nincs e téren sok tapasztalatom, de empatikusnak érzem magamat, tehát egy próbát megér. :)
Segítenétek?
Hogy akarsz tanácsot adni bármiben is másnak, ha még a bemutatkozás is nehezen megy?
A bemutakozás ennyi:
1, Ez vagyok én
2, Ebben tudok segíteni
3, Ilyen tapasztalataim vannak a témával kapcsolatban
4, Ezért érdemes épp tőlem tanácsot kérni
Ha ezeket nem gondoltad még végig annyira, hogy értelmesen le is tudd írni, akkor felesleges tanácsokat osztogatnod, akármiről is lenne szó.
hogy lehet ennek utánajárni?
És hogy segítsünk ha arra sem válaszolsz miben adnál tanácsot?
.. nyilván abban szeretne tanácsot adni amiről megkérik ez most olyan volt , hogy nem teljesen mindegy...
keres valami olyan szöveget , hogy "új bolg" , vagy "új bejegyzés" ... vagy van ott egy naracssárga téglalapba ceruza... én már elfelejtettem , hogy én , hogyan is csináltam , de ha ilyeneket nem találsz akkor irány a súgó , látod , hogy itt nem nagyon akad olyan aki bántás nélkül segitene... én szeretek blogot olvasni , szóval ha nem vették még el a kedved akkor küld el a linket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!