Mit kéne rajta javítanom?
Így TÖKÉLETES!
Minden meg van ami egy szuper oldalhoz kell!
Automatikusan induló zene, mozaik háttér, sötét képbe belenyúló fekete betűk, jobbklikk letiltása, egyedi egérmutató, ...
és lebuktál
pont láttam a múlt esti kiírásodat, csak nehogy szóljak anyukádnak!
Hát nem egy a stílusunk,de a képektől eltekintve szerintem nagy baj nincs vele,de leírom,hogy én mit változtatnék:
ez az automatán elinduló zene nem jó, a zenék tetszenek,de én pl zenét szoktam hallgatni és irritáló,hogy elindul alatta, ha meg nem hallgatok zenét akkor nem is akarok. Azt kapcsold ki,elindítja az aki szeretné.
A háttért átállítanám ismétődőre és nem ilyen mozaikosra, a fejléc egyáltalán elüt a háttértől.
Az egérrel nincs baj,ha neked az tetszik akkor jó az :)
Szerintem nincs baj ezzel, a lényeg,hogy neked tetszen hiszen magadnak csinálod.
Én is meg kapnám ha ki írnék egy kérdést,hogy 'sz-r,tucat,sablonos' stb,de hát magamnak csinálom,nekem meg az ilyen képek tetszenek így ezeket töltöm fel :D
Én is pár napja csináltam egyébként :
dreamluxus.tumblr.com még dolgozok rajta :)
Jó Tumblrozást.
Ha magatoknak csinaljatok ezeket a szenny tumblr-ket, akkor miert keritek ki masok velemenyet? Meg aztan az ilyen oldalak lenyege, hogy megoszd masokkal. Ennyi erovel nektek meg internet sem kell, csinalj egy szep kepalbumot a gepeden aztan nezegesd azt.
Komolyan mondom, neha megall eszem attol amiket olvasok itt.
Nekem így az egész külalakja nagyon tetszik, a háttér főleg, viszont ez az egér nekem nem jön be.
És mi ez a szexmánia? :D
Amúgy jó tumbler szerintem.
1. kommentelő: ha nem tetszik a tumblr-ja, akkor ne kommentelj. VAGY kulturált formában tedd.
2. Állítsdb be, kedves kérdező, hogy ne induljon automatikusan a zene, mert zavaró.
3. Egyet rétek, válasz más hátteret, mert szintén zavaró ha ilyen tarka. :)
4. Nem tudom ki vagy, hány éves vagy, stb. De túl sok a szexuális megnyilvánulás. Számomra legalábbis... Ez nekem személy szerint élvezhetetlenné teszi az egészet, de ezektől eltekintve nem rossz..
#8-as valaszolonak:
Mar ne haragudj, de a Kerdezo velemenyt kert es mi adtunk. Arrol nem en tehetek, hogy nem lehet pozitivat irni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!