Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mit kéne rajta javítanom?

Mit kéne rajta javítanom?

Figyelt kérdés
[link] Miket lehet rajta csinálni?Vagy jó így? Ma csináltam,nemtudom nagyon kezelni.

2014. jan. 18. 01:53
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Hagyd igy ahogy van. Sz@r kategoriaba tokeletesen megfelel, jobbat meg ugysem tudsz csinalni.
2014. jan. 18. 02:00
 2/10 anonim ***** válasza:
69%

Így TÖKÉLETES!

Minden meg van ami egy szuper oldalhoz kell!

Automatikusan induló zene, mozaik háttér, sötét képbe belenyúló fekete betűk, jobbklikk letiltása, egyedi egérmutató, ...

2014. jan. 18. 03:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

és lebuktál

pont láttam a múlt esti kiírásodat, csak nehogy szóljak anyukádnak!

2014. jan. 18. 03:22
 4/10 anonim válasza:

Hát nem egy a stílusunk,de a képektől eltekintve szerintem nagy baj nincs vele,de leírom,hogy én mit változtatnék:

ez az automatán elinduló zene nem jó, a zenék tetszenek,de én pl zenét szoktam hallgatni és irritáló,hogy elindul alatta, ha meg nem hallgatok zenét akkor nem is akarok. Azt kapcsold ki,elindítja az aki szeretné.

A háttért átállítanám ismétődőre és nem ilyen mozaikosra, a fejléc egyáltalán elüt a háttértől.

Az egérrel nincs baj,ha neked az tetszik akkor jó az :)

Szerintem nincs baj ezzel, a lényeg,hogy neked tetszen hiszen magadnak csinálod.

Én is meg kapnám ha ki írnék egy kérdést,hogy 'sz-r,tucat,sablonos' stb,de hát magamnak csinálom,nekem meg az ilyen képek tetszenek így ezeket töltöm fel :D

Én is pár napja csináltam egyébként :

dreamluxus.tumblr.com még dolgozok rajta :)

Jó Tumblrozást.

2014. jan. 18. 21:35
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

Ha magatoknak csinaljatok ezeket a szenny tumblr-ket, akkor miert keritek ki masok velemenyet? Meg aztan az ilyen oldalak lenyege, hogy megoszd masokkal. Ennyi erovel nektek meg internet sem kell, csinalj egy szep kepalbumot a gepeden aztan nezegesd azt.

Komolyan mondom, neha megall eszem attol amiket olvasok itt.

2014. jan. 18. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem így az egész külalakja nagyon tetszik, a háttér főleg, viszont ez az egér nekem nem jön be.

És mi ez a szexmánia? :D

Amúgy jó tumbler szerintem.

2014. jan. 19. 13:06
 7/10 anonim válasza:
szerintem rakj be egyszínű hátteret, ne ilyen tarkát.. zavaró :)
2014. jan. 22. 15:39
 8/10 anonim ***** válasza:

1. kommentelő: ha nem tetszik a tumblr-ja, akkor ne kommentelj. VAGY kulturált formában tedd.

2. Állítsdb be, kedves kérdező, hogy ne induljon automatikusan a zene, mert zavaró.

3. Egyet rétek, válasz más hátteret, mert szintén zavaró ha ilyen tarka. :)

4. Nem tudom ki vagy, hány éves vagy, stb. De túl sok a szexuális megnyilvánulás. Számomra legalábbis... Ez nekem személy szerint élvezhetetlenné teszi az egészet, de ezektől eltekintve nem rossz..

2014. jan. 31. 13:09
 9/10 anonim ***** válasza:
A fejléc nem tetszik,amúgy az egész úgy jó van ahogy van,nagyon jók a képek is!! :) Nehogy abbahagyd,kár lenne.
2014. márc. 22. 21:32
 10/10 anonim ***** válasza:

#8-as valaszolonak:

Mar ne haragudj, de a Kerdezo velemenyt kert es mi adtunk. Arrol nem en tehetek, hogy nem lehet pozitivat irni.

2014. márc. 23. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!