Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Jquery-ben segítséget kérhetek?

Jquery-ben segítséget kérhetek?

Figyelt kérdés

Van egy Jquery változóm, nevezzük $test-nek.

Ezt tartalmaz magában 5 html elementet. Kiszűröm azt az

egyet, amire nekem szükségem van a $test.filter('#testElement4') utasítással, és meg is kapom azt az elemet amire nekem szükségem van.

A kérdés: honnan tudok hozzájutni ahhoz az adathoz, hogy ez a $test tartalmának hanyadik eleme volt? Nem szeretnék egy for ciklust emiatt, ha már az isten megáldott Jquery-vel.

2014. jan. 15. 18:56
 1/2 Drone007 ***** válasza:

Esetedben a $test egy jquery objektumot rejt, nem változó. Így elég sok adatot hordozhat, jó lenne, ha látnánk, hogy honnan származik, mi az eredete, bár gondolom egy dom konténer...

Korábban már írtam, hogy a jquery egy nagyon hasznos dolog, DE csak kiegészítése, függvénykönyvtára a javascriptnek. Ha már előzetesen semmilyen sorrend, vagy rendezési információt nem tároltál el a testElement objektumokban, akkor tessék használni keresőalgoritmust, ne várd hogy a jquery mindenre megoldást kínál, mert nagyon nem.

A második lehetőség, hogy a testElement objektumokban tárolsz sorrend-információt html szinten. Lekérdezéskor pedig kiemeled a filterezett objektumból.

2014. jan. 16. 07:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltad volna?

.index()

[link]

2014. jan. 16. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!