Weboldalkészítésében kérhetek segítséget?
Arról van szó, hogy óvodában vagyok szmk-s és szeretnék a szülői munkaközösség számára egy olyan oldalt készíteni, ahol folyamatosan tudnánk tartani a kapcsolatot a szülőkkel, pedagógusokkal és tájékoztatni tudnánk mindenkit a fontos dolgokról. Teljesen kezdő vagyok, még sosem csináltam ilyet. Segítene valaki hogyan fogjak hozzá? Milyen ismeretekre van szükség? Milyen programokra van szükségem ehhez? Ja és nem fizetős oldalt vagy blogot szeretnék.
Előre is köszönöm a segítséget!
legegyszerűbb: csinálsz egy facebook oldalt.
egy hasonló kérdésben már kifejtettem...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__weblapkeszit..
1. megtervezed mit hova helyezel el, és hogyan is nézzen ki...
2. elkészíted a grafikai vázlatok alapján az oldal külsejét egy arra alkalmas programba (pl. PhotoShop)
3. A grafikát webre alkalmassá össze vágod, és HTML + CSS -el egy statikus oldal vázat készítesz. (ehhez használhatod pl. a dreamweavert)
4. A statikus vázból dinamikus oldalt készítesz, vagy PHP -t tanulsz és megírod hozzá a saját kis webmotorod pl. notepad++ -ban, vagy átalakítod egy ingyenes CMS -hez mint megjelenítési stílus.
5. Feltöltöd egy alkalmas ingyenes, vagy fizetett tárhelyre.
6. Feltöltitek a tartalmat, de ehhez kel az óvoda is, mert nem fogsz tudni mindent pontosan a működéséről.
(kb. mire kezdi az iskolát a gyerek, eljutsz talán az utolsó ponthoz)
Vagy megbízol egy weblapfejlesztéssel foglalkozó céget, akiknek van jártasságuk belőle, és meg csináltatod velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!