Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Segítséget kérhetek, aki...

Segítséget kérhetek, aki készített saját magának honlapot? Hogyan kell, milyen program szükséges hozzá?

Figyelt kérdés

Szeretném megismerni a menetét,mit kell ahhoz tenni,hogy otthoni célra egy egyszerű weblapot készítsek.

Sok kérdésem lenne,akit zavarhatok vele,kérem segítsen :)

2010. jan. 28. 17:26
1 2
 1/12 anonim válasza:
34%
A legegyszerűbb az, ha regelsz egy olyan oldalon, ahol "megcsinálják" neked, ilyen az eOldal, ami ha privát rendszerbe nyomod, teljesen ingyenes. blog.hu meg blogger.com is ilyen, meg vannak adva ilyen panelek amiket el tudsz rendezni az oldaladon. Ha teljesen saját weblapot akarsz csinálni, akkor az oprendszerben vannak ilyen lehetőségek, asszem az office frontline az, de nem biztos :S azt tudom, hogy a wordben is tudsz weblapot csinálni, de nekem az annyira nem jött be.
2010. jan. 28. 17:46
 2/12 anonim ***** válasza:
engem zavarhatsz, írj pmet!:)
2010. jan. 28. 17:48
 3/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat :)
2010. jan. 28. 20:04
 4/12 anonim ***** válasza:

Weblapot jegyzettömbben is lehet írni, sőt a tanulást ott szokták kezdeni. Keress rá a HTML nyelvre, találsz egy csomó leírást.

Ha komolyabbat akarsz használhatsz ingyenes CMS-t van egy jópár. Attól függ mennyi alapismereted és tehetséged van + mennyi időt tudsz rááldozni.

2010. jan. 28. 22:05
 5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm,hogy írtál,sajna abszolút semmit nem tudok,és nem blogolni szeretnék,hanem olyat,ahol a használt dolgaimat tehetném közre.
2010. jan. 28. 22:13
 6/12 anonim ***** válasza:
38%

Ha csak fotókból áll akkor használd ezt: [link]

Ingyenes progi. A kijelölt mappákban lévő képekből hoz létre egy webgalériát, ami ha kész csak feltöltöd ftp-vel a tárhelyre. Több sablonból választhatsz, hogy hogy nézzen ki.

2010. jan. 28. 22:30
 7/12 A kérdező kommentje:
köszi :) g-portálosra gondoltam,nem tudom fizetős-e?
2010. jan. 28. 22:48
 8/12 anonim ***** válasza:
a gportál tudtommal fizetős, de nem kerül sokba. Olvasd el a gportal.hu-n. Oda viszont nem tudsz saját weblapot feltölteni, hanem meglévő elemekből állítod össze a lapot. Pontos részleteket nem tudok, nem szeretem a gportalt.
2010. jan. 29. 19:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Nekem pont ideális lenne ilyen meglévő elemekből,és ha nem túl drága.Nem ragaszkodom a gportálhoz,szeretnék jobban körülnézni,azután választani.Tudsz valami ilyen hasonlóakat ajánlani?csak ne idegen nyelvű legyen :(
2010. jan. 29. 19:33
 10/12 A kérdező kommentje:
Második válaszoló,írtam neked pm-t,ha tudsz légyszi válaszolj :)
2010. jan. 29. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!