Milyen program szükséges rar fájl megnyitásához?
Figyelt kérdés
Le akartam tölteni egy rar-ban lévő játékot, de nem nyitotta meg. Letöltöttem rarban egy ebookot,azt megnyitotta.
Mi lehet a baj? Milyen programot töltsek le,hogy megnyissa a játékot is?
2011. aug. 1. 11:38
3/12 anonim válasza:
winrar
de ha már említették a total commandert is, azt is ajánlom, mert azzal egyszerűen kezelheted a fájljaidat. szerintem technikailag sokkal jobb az explorer.exénél (windows intéző)
4/12 A kérdező kommentje:
van winrar-om meg total cammanderem is
az ebbookot winrarban nyitotta meg, de a játékot nem akarja
2011. aug. 1. 15:14
5/12 A kérdező kommentje:
azért köszi a válaszokat
2011. aug. 1. 15:14
6/12 A kérdező kommentje:
jaj,a francba megvan mi a baj
nem rar,hanem jar
szóval jar fájlhoz milyen program kell?
2011. aug. 3. 10:33
9/12 anonim válasza:
A jar és a jad fájlokhoz java futtatókörnyezet kell, de ha jar kiterjesztésű játékod van, az biztos, hogy telefonra készült. Felmásolod rá, és simán lehet telepíteni, már ha a telefonod kezeli a java alkalmazásokat, de azért ma már nem nagyon van olyan, ami nem kezeli.
10/12 A kérdező kommentje:
köszi,akkor most megpróbálok javát telepíteni a gépre
2011. aug. 3. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!