Milyen módon lehet látogatókat szerezni a honlapomra?
Csináltam egy egyszerű kis weboldalt ,amely részben az én munkámmal ,részben egy tartalom kezelő rendszer segítségével készítettem el.
Szeretnék egy nem sok, 50-100 olvasót,
milyen módszerekkel lehet erre szert tenni?
-Gondolkodtam azon hogy regisztrálok egy banner cserélő oldalra, ám akkor a weboldalam nem lenne reklámmentes, és a fene tudja hogy ki klikkel rá a banneremre (mert én szinte soha nem kattintok ilyen reklámokra)
Itt van a weboldalam:
esetleg csinálhatnék saját domain-t egy kicsit gyorsabb tárhellyel, viszont egyenlőre feleslegesnek látom.
Sok módszer van, hogy látogatókat szerezz. Linképítés, seo, fizetett hirdetés, bannercsere... Ebből a leghatékonyabb biztosan a fizetett hirdetés. Ha erre nem akarsz áldozni, akkor minden mást érdemes bevetni:) Kivéve talán a bannercserét, annak, ha nem releváns oldalra kerül ki, nem sok értelme van.
Illetve az se mindegy, hogy a 50-100 látogatót napi, heti vagy havi szinten akarod elérni. Ha napi szinten, akkor lesz munkád még benne:)
A 100 tagot úgy gondoltam hogy havira
A fizetett hirdetés az mennyibe fájna?
És mi az a SEO?
a leg-hosszútávúbb, pénzkímélőbb megoldás a seozás.
search engine optimalization, keresőoptimalizálás.
googlizd ki (pont erre kell optimalizálnod, hogy adott dolgot(kulcsszavakat) beírják a keresőbe, és minél előrébb legyen a találatok közt.
Tehát ismerni kell hogy hogyan és mire fognak rákeresni, ha olyan témát akarnak megtekinteni amilyen az oldalad.
De az első szerintem egy barátságosabb külső legyen, mert így hiába téved rá bárki is. (bocs)
Utána reklámozhatod (facebook, twitter, g+, vagy akár fizethetsz is google találati listához)
+ esetleg beszurhatnál külső videómegtekintő linkeket.
Mert így port.hu 1000% jobb :-)
meg ezen kell rengeteget javítani: [link]
Nem tudom, hogy adatbázis indexelés, lekérdezés hiba, vagy mi okozza, de ez így brutális.
na igen 11s,az nem piskóta.. amit én csináltam ott 52-81ms pedig adatbánya is van ..
A SEO pedig tudtommal már figyeli az oldalbetöltési időket is.
Így van, figyelembe veszi a betöltődés idejét is.
Van egy nagyon jó oldal, ami leellenőrzi, mennyire van optimalizálva az oldalad gyorsaság szempontjából, illetve tanácsokat is ad: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!